Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Els dos equips andreuencs van aconseguir guanyar la passada jornada. Amb aquests bons resultats afronten el cap de setmana partits contra rivals directes. El Juvenil A rep la UD Unificación Bellvitge dissabte al Narcís Sala (13:15 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp de l’AT Sant Pol diumenge (12:00 h).

Juvenil A – UD Unificación Bellvitge

Els homes dirigits per Ignasi Senabre han encadenat dues victòries consecutives i s’han allunyat a set punts de distància del descens. Ara per ara, ocupen l’onzena posició amb vint-i-nou punts. Amb aquesta bona dinàmica i l’objectiu de continuar obtenint bons resultats per encarar el tram final de temporada en la zona tranquil·la reben aquest dissabte al Narcís Sala la UD Unificación Bellvitge (13:15 h).

El conjunt de l’Hospitalet de Llobregat té vint-i-tres punts, sis menys que el Juvenil A, i un per sobre de la zona de descens. La UD Unificación Bellvitge no arriba en un bon moment al partit, ja que ha perdut en les dues últimes jornades i només ha sumat sis punts dels darrers divuit possibles. Si els andreuencs guanyen, s’allunyarien encara més del descens i ho farien superant a un rival directe que està per sota a la classificació.

AT Sant Pol – Sant Andreu Atlètic

Després de la victòria en la passada jornada, el Sant Andreu Atlètic torna a agafar confiança. Continua en zona de descens, però s’ha apropat a la salvació. El filial quadribarrat està a un punt de la promoció per no baixar i a tres de la permanència. Amb l’objectiu de salvar la categoria, el partit d’aquest diumenge al camp de l’AT Sant Pol (12:00 h) és crucial. És un matx contra un rival directe.

L’AT Sant Pol és el penúltim classificat, amb vint punts, un menys que el Sant Andreu Atlètic. La lluita en el descens està molt aferrissada, i les diferències entre els equips de les últimes quatre places de la classificació és de només dos punts. El Sant Pol, però, arriba en el pitjor moment de la temporada, ja que ha encadenat vuit derrotes consecutives. El Sant Andreu Atlètic necessita la victòria, i més contra un rival directe en hores baixes. El partit d’aquest diumenge és pràcticament com una final.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS