Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs i contra rivals directes en la classificació. Ambdós juguen aquest diumenge. El Sant Andreu Atlètic rep el FC Besos Baron de Viver al Narcís Sala (18:30 h), mentre que el Juvenil A es desplaça al camp de la UD Cornellà B (20:00 h).

Sant Andreu Atlètic – FC Besos Baron de Viver

El filial quadribarrat, que ocupa la penúltima posició, va rebre un cop dur la passada jornada amb la derrota contra l’AT Sant Pol, un altre equip dins de la zona vermella de la lliga. Tot i això, el Sant Andreu Atlètic torna a enfrontar-se a un altre rival que lluita per eludir el descens. Aquest diumenge el conjunt quadribarrat rep el FC Besos Baron de Viver al Narcís Sala (18:30 h).

L’equip barceloní és catorzè, amb vint-i-quatre punts, i ocupa la plaça que faria jugar una promoció de descens. Ha sumat sis dels últims dotze punts possibles, tot i que a domicili només ha guanyat dos partits, empatat tres i perdut set. El Sant Andreu Atlètic té vint-i-dos punts, per tant, una victòria andreuenca seria clau per avançar un rival directe en la classificació i fins i tot, empatar a punts amb el Young Talent Badalona Sud, l’equip que ocupa l’última plaça que certifica la permanència al Grup 2 de la Segona Catalana.

UD Cornellà B – Juvenil A

El Juvenil A, després de superar una mala ratxa, ha sumat vuit punts dels últims dotze possibles. Aquests resultats han fet que l’equip andreuenc s’allunyi a set punts de la zona de descens i s’instal·li a la zona mitjana de la classificació en la dotzena posició. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre es desplaça diumenge al camp de la UD Cornellà B (20:00 h).

L’equip del Baix Llobregat és el desè classificat amb trenta-un punts, només un més que el Juvenil A. El Cornellà, però, arriba al partit després de perdre en l’última jornada. Pel conjunt andreuenc és important aconseguir un bon resultat perquè el tram final de temporada és bastant complicat contra equips de la part alta de la classificació.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS