Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs. Ambdós equips s’enfronten als líders de les seves respectives lligues. El Juvenil A rep aquest dissabte el CF Damm al Narcís Sala (13:30 h) amb l’objectiu de tornar a guanyar després de dos partits sense fer-ho. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic, amb la victòria en la passada jornada va sortir de la zona de descens, però aquest diumenge visita el camp complicat del CE Escola Futbol Mataró (17:00 h).

Juvenil A – CF Damm

Després d’haver encadenat dues victòries consecutives, el Juvenil A va agafar distància sobre el descens. Amb l’empat i la derrota en els últims partits, però, s’ha reduït a cinc punts de marge i venen tres jornades consecutives contra rivals de la part alta de la lliga. Aquest dissabte l’equip andreuenc rep el líder, el CF Damm, al Narcís Sala (13:30 h).

La Damm és l’equip més en forma de la categoria després d’encadenar tres victòries. Està lluitant per la primera posició del campionat juntament amb el RCD Espanyol B i el FC Barcelona B. Queden set jornades i els homes entrenats per Ignasi Senabre, tècnic del conjunt quadribarrat, tenen l’objectiu de segellar com més aviat possible la permanència. Un bon resultat contra la Damm seria un pas de gegant.

CE Escola Futbol Mataró – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat, amb la clara victòria en la passada jornada contra el FC Besos Baron de Viver (3-0), va sortir de la zona de descens, després d’haver estat diverses jornades immers. Va ser un gran resultat que va donar molta confiança al Sant Andreu Atlètic. Aquest diumenge, però, tenen un partit molt complicat a domicili contra el CE Escola Futbol Mataró (17:00 h), el líder de la lliga.

El Mataró està en un gran moment. Ha encadenat cinc victòries consecutives i com a local és un equip molt fort, amb onze triomfs, dos empats i cap derrota. Serà un desplaçament difícil pel conjunt dirigit per Dani López, que està fora del descens, però empatat a punts amb el Young Talent Badalona Sud, que jugaria la promoció per no baixar, i només un punt per sobre de les posicions que certifiquen la pèrdua de categoria.

Imatge: Alineació del Juvenil A en el passat partit contra la UD Cornellà B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS