Triple prova de foc lluny del Narcís Sala

El Sant Andreu visita aquest dissabte el CF Pobla de Mafumet (19:00h), el primer encontre d’una setmana en què hi ha nou punts en joc. Els quadribarrats, a més, afrontaran tres partits a domicili, lluny del Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren, però, només pensa a sumar els tres punts a la Pobla de Mafumet.

El conjunt andreuenc ha preparat aquest primer partit a consciència, sense pensar en l’enfrontament a l’Energia el dijous ni la visita a la Feixa Llarga diumenge vinent. El Sant Andreu viatja a la Pobla de Mafumet amb l’objectiu clar d’aconseguir els tres punts, la setena victòria consecutiva i d’encarar la setmana amb plenes garanties.

Per la seva banda, els tarragonins volen continuar escalant posicions a la classificació i arriben també en un bon moment després de tres victòries seguides. La Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, és un conjunt perillós que ha plantejat problemes al Sant Andreu en els últims enfrontaments.

Són baixa Víctor Alonso, Ton AlcoverJuanan Gallego per lesió i la de David López per sanció.

CF POBLA DE MAFUMET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 16 de març, a les 19:00h
Estadi: Camp d’Esports Municipal de la Pobla de Mafumet
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assistit per Efrain Molina López (Girona) i José Javier Gómez López (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS