Un punt treballat (1-1)

El Sant Andreu ha empatat al camp del Pobla de Mafumet i ha vist com s’ha posat fi a la ratxa de victòries. En un partit molt igualat, Joel ha colpejat pels locals a la segona part i Sergi Garcia ha empatat pels andreuencs pocs minuts després d’una gran jugada. Carroza ha jugat el seu partit 150 amb la quadribarrada.

Primera part igualada i intensa entre el Pobla de Mafumet i el Sant Andreu, en què gairebé no hi ha hagut oportunitats de gol. El joc ha estat molt disputat, amb lleuger domini quadribarrat, però l’equip de Mikel Azparren ha topat amb una defensa sòlida i ben situada que no deixava espais.

Felipe ha provat una primera rematada en la primera acció del partit. El brasiler ha estat molt actiu per la banda i probablement ha estat el futbolista que ha creat més maldecaps als pobletans. El conjunt tarragoní ha amenaçat amb la velocitat dels seus contracops, però no ha trobat porteria. Segovia ha blocat un xut d’Escrivà (23’) i un tir d’Alberto Garcia ha sortit per sobre del travesser (27’).

La recta final de la primera meitat s’ha tenyit de quadribarrat. Felipe no ha pogut fer una primera rematada per l’oposició d’un defensor (32’), i un xut de falta de Josu ha sortit llepant el pal (35’). Kuku també ha gaudit d’un xut clar que ha acabat rebotat en un defensa local.

La jugada entre Sergi i Ferran que ha fabricat el gol.

A la represa, el Sant Andreu ha començat amb força. Josu ha tingut una rematada clara, però un defensor de nou ha evitat que la pilota agafés porteria. L’andreuenc, però, ha reclamat mans. Els andreuencs han empès la Pobla cap a la seva àrea i han començat a arribar amb més claredat.

Tanmateix, qui ha colpejat ha estat l’equip pobletà. Una recuperació al mig del camp ha permès a Escrivà fer una centrada per Joel, que ha guanyat l’esquena a la defensa andreuenca i ha anotat el gol (57’). El Sant Andreu ha encaixat bé el cop i ha continuat dominant el partit fins que ha pogut empatar amb una gran jugada de Sergi Garcia, que s’ha estrenat com a golejador. Ha arrencat des del córner, ha driblat dos defensors, ha fet una paret amb Ferran i ha finalitzat amb un xut potent i col·locat (70’).

El Sant Andreu ha cercat el gol de la victòria els últims vint minuts, però els locals han resistit amb eficàcia. L’empat final ha estat just i ha acabat amb la ratxa de triomfs quadribarrats, que han rescatat un punt en un partit igualat i molt disputat.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet (1): Cordero, Diego (Figueras, 67’), Escrivà, Osuna, Domingo, Guiu (Prats, 46’), Jesús, Montero, Alberto Garcia (Óscar Sanz, 94’), Cissé i Joel.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Jaume, Guerrero, Sergi Garcia, Felipe (Óscar, 62’), Ferran (Guillem, 81’), Josu i Kuku (Carlos, 85’).

Gols: 1-0 Joel (57’), 1-1 Sergi Garcia (70’).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Jesús pels locals i Josu i Óscar Muñoz pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de La Pobla de Mafumet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020