Una dosi d’energia (1-2)

El Sant Andreu continua abonat al temps afegit. Un gol de Felipe Sá al minut 91 ha donat tres punts d’or als quadribarrats, que es mantenen ben vius en la lluita per la quarta plaça, després que Josu equilibrés el marcador. No ha sigut un partit fàcil, ja que el Sants s’ha avançat als primers minuts amb un gol de Mario i els d’Azparren, tot i dominar, han anat a remolc tot el matx.

El Sants ha començat collant els andreuencs en el primer tram de partit i ha obert la llauna en la primera oportunitat que ha tingut. A la sortida d’un córner, Mario ha aprofitat una prolongació i ha batut a Segovia amb un xut molt ajustat al pal. No han trigat a reaccionar els homes de Mikel Azparren, que han passat a dominar el partit controlant la possessió de l’esfèrica, desenvolupant tot el joc a camp contrari i inquietant la porteria de Yamandú.

Josu va aconseguir l’empat després d’una gran jugada de Sergi Garcia.

Ferran ha avisat amb un xut dins de l’àrea que hauria pogut suposar l’empat (14′), però un defensa santsenc ha estat atent per tocar la pilota i desviar la trajectòria. Segovia només ha hagut d’intervenir en ocasions comptades, neutralitzant els intents locals a pilota parada. La més clara pel Sant Andreu ha arribat amb un xut de de falta Josu (36′) que hauria entrat per l’escaire si no fos perquè Yamandú s’ha estirat de valent per evitar l’empat.

Després de passar pels vestidors, el Sant Andreu ha mantingut la tònica de la primera meitat, sent superior i buscant igualar el marcador amb insistència. I aquesta ha donat els seus fruits. Després d’una gran jugada individual de Sergi Garcia per banda esquerra, Josu ha fet l’empat després d’un xut ras (57′).

No s’ha rendit el conjunt andreuenc, ja que primer Josu i després Kuku han tingut el gol ben a prop amb un xut desviat i una aturada del porter local respectivament. El Sants, que pràcticament no ha generat perill, ha estat a punt d’ensorrar als quadribarrats, però el xut de Juli ha sortit fregant el pal esquerre.

Esclat de joia amb el gol de Felipe Sá en temps afegit.

Una altra doble ocasió del Sant Andreu al tram final els deixava sense un premi que no arribaria fins al temps afegit. Els andreuencs, que han tornat a apel·lar a l’èpica, han fet esclatar la bogeria l’afició desplaçada al camp de l’Energia. Centrada de Llamas i Felipe Sá, revulsiu, ha certificat la remuntada amb un gran cop de cap.

Els quadribarrats no es rendeixen i han celebrat de nou una victòria de molt mèrit amb l’afició. El Sant Andreu tancarà la setmana amb la visita al camp de L’Hospitalet diumenge a les 12:00h amb l’objectiu d’abatre el líder de la lliga i continuar empenyent amb força.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sants (1): Yamandú, Brian (Guille, 68′), Alberto, Aleix, Juli, Navarro (Fran, 68′), Fabregat, Cura, Sumarroca (Picolo, 83′), Borja i Mario.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Jaume, Guerrero (Kuku, 62′), Sergi Garcia (Carlos, 83′), Ferran (Felipe Sá, 74′), Josu i Óscar Muñoz.

Gols: 1-0 Mario (4′), 1-1 Josu (57′), 1-2 Felipe Sá (90′),

Àrbitre: Sr. Carballo Vázquez (del. Barcelona), ha amonestat Navarro, Guille i Mario pels locals i Óscar Muñoz i Ferran pels visitans. Ha expulsat Guille al minut 88 per doble groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 33 de la Tercera Divisió, disputat al camp de l’Energia.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS