Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Conclusions oposades entre els equips andreuencs. El Sant Andreu Atlètic ha guanyat de forma contundent a un rival directe com el FC Besos Baron de Viver (3-0) i ha sortit de la zona de descens. Per altra banda, el Juvenil A, tot i haver igualat el marcador en dues ocasions, després que la UD Cornellà B s’avancés en el marcador, finalment ha perdut per 3-2 i té cinc punts de marge sobre el descens.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (3-0)

El Sant Andreu Atlètic ha reaccionat en les últimes jornades i amb la victòria enfront del FC Besos Baron de Viver ha sumat sis punts dels últims nou possibles i ha sortit de la zona de descens. Ara el filial quadribarrat ocupa la tretzena posició, amb vint-i-cinc punts, igualat amb el Young Talent Badalona Sud, que faria la promoció per no perdre la categoria, i un punt per sobre de la zona vermella de la classificació. El conjunt entrenat per Dani López sabia de la importància del partit contra un rival directe com el Besos Baron de Viver, equip involucrat en el descens, i ha començat amb molta intensitat. Sergi Jurado ha marcat per partida doble (22′ i 26′) pels andreuencs. La primera part ha estat dominada d’inici a final pel Sant Andreu Atlètic.

A la represa, el filial quadribarrat ha sentenciat el partit amb el gol de Sergi Lobo en els primers compassos de la segona meitat (47′). 3-0 en el marcador que el conjunt andreuenc ha sabut mantenir sense excessius problemes i pràcticament sense patiment. Gran victòria pel Sant Andreu Atlètic, que surt de la zona de descens, després d’estar diverses jornades en plaça de pèrdua de categoria. Aquest resultat dóna confiança a l’equip per afrontar els pròxims partits.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (3): Roger Garcia, Carlos Raul (Ismael Sanchez, 73′), Marc Viver, Mohammad Kaddour, Sergi Lobo, Xavier Miras, Marc Montejo (Aniol Boixader, 67′), Alex Montero (Jose Gregorio, 79′), Sergi Jurado, Cristian Poyatos i Yasser Chapfika.

FC Besos Baron de Viver (0): Sergio De Leon, Juan Hernandez, Marc Perez (David Sanz, 46′), Eduardo Ainsa, Agustin Moliner, Oscar Ruiz (Joan Antoni, 53′), Oriol Vives (Carlos Lumbreras, 53′), Alex Dominguez (Tomasso Buonocunto, 67′), David Perez, Sergio Fernandez (Eugeni Llagostera, 46′) i Alex Litran.

Gols: 1-0 Sergi Jurado (22′), 2-0 Sergi Jurado (26′), 3-0 Sergi Lobo (47′).

Àrbitre: Sr. Anael Ruiz Diaz (del. Barcelona) ha amonestat Cristian Poyatos (31′), Carlos Raul (38′), Marc Viver (81′) pels andreuencs i David Perez (69′), Agustin Moliner (86′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A (3-2)

El Juvenil A ha tingut molt poc premi per tots els mèrits que ha fet en el partit enfront de la UD Cornellà B. La primera part ha estat frenètica, ja que els cinc gols de l’enfrontament s’han fet en els primers 45 minuts. Joan Gonzalez ha posat l’1-0 en el marcador (7′), però Solina, de falta directa, ràpidament ha empatat pels andreuencs (14′). Sobre la mitja hora de joc, un altre cop el conjunt local s’ha avançat amb la diana d’Andy Villar (28′), però poc després Marc Arnau ha igualat el duel (30′). Just abans del descans Gerard Fernandez ha fet el 3-2.

A la segona part, el ritme ha baixat i la tensió ha pujat. El Juvenil A ha intentat de totes les maneres tornar a empatar el partit per tercera vegada, però no ha pogut superar la defensa del Cornellà. Finalment, derrota per 3-2, que deixa l’equip entrenat per Ignasi Senabre en la tretzena posició, amb trenta punts, i amb cinc d’avantatge sobre el descens, tot i que al començament de la jornada eren set.

Fitxa tècnica

UD Cornellà B (3): Daniel Guiseris, Raul Sola, Gerard Martin, Marc Rayo, Sergio Paz, Ot Serrano, Gerard Fernandez, Joan Gonzalez, Andy Villar (Pablo Ufano, 89′), Oriol Perez (Antonio Ruiz, 79′) i Martí Mateu (Ruben Saldaña, 41′).

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa (Sergi Dominguez, 89′), Elhadji Ousmane, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Ivan Mañana, 79′), Oriol Solina, Alejandro Romera, Adrian Gomez i Jomi Nazarov (Alex Calatrava, 61′).

Gols: 1-0 Joan Gonzalez (7′), 1-1 Solina (14′), 2-1 Andy Villar (28′), 2-2 Marc Arnau (30′), 3-2 Gerard Fernandez (41′).

Àrbitre: Sr. Heaven Nuñez Ruiz (del. Anoia) ha amonestat Ot Serrano (30′), Joan Gonzalez (72′), Gerard Fernandez (87′) pels locals i Alejandro Romera (78’i 88′-expulsió doble amonestació), Oriol Solina (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 27 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Cornellà de Llobregat.

Imatge: Alineació del Juvenil A enfront de la UD Cornellà B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS