Victòries del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Després d’una setmana de descans, jornada rodona pels equips andreuencs. El Juvenil A ha encadenat la segona victòria consecutiva, contra el CF Vilaseca (1-2), i s’allunya del descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha guanyat el CE Premià (2-1) i trenca una ratxa d’onze jornades consecutives sense conèixer la victòria i s’apropa a la salvació. 

Victòria del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A es troba en un bon moment i ha encadenat la segona victòria consecutiva. A més, el triomf enfront del CF Vilaseca ha estat a domicili i d’aquesta manera els andreuencs han trencat una ratxa que des de la jornada cinc, el passat mes de setembre, no guanyaven fora de casa. Els homes entrenats per Ignasi Senabre s’enfrontaven contra un rival directe de la part mitjana baixa de la classificació i una victòria significava un pas de gegant per obrir encara més espai envers el descens i afrontar amb més tranquil·litat el final de temporada. El partit, tot i que ha estat molt igualat, en una de les poques aproximacions dels locals han pogut obrir la llauna mitjançant el gol de Victor Ribe (32′).

En el segon temps, el Juvenil A ha sortit endollat des del principi. Ha tingut el domini de la possessió i del partit. Finalment, després de diversos intents, ha arribat el gol de l’empat a càrrec d’Alex Calatrava (65′). Els andreuencs s’han animat i amb la confiança de la primera diana han continuat atacant i Ivan Mañana ha capgirat el marcador amb el segon gol pel conjunt quadribarrat (74′). En els últims minuts, el Juvenil A li ha tocat patir en defensa, però ha aconseguit mantenir el resultat i endur-se una victòria de terres tarragonines. Amb aquests tres punts, l’equip andreuenc puja fins a l’onzena posició i avança al Vilaseca. A més, obre distància amb el descens, ja que el conjunt quadribarrat està a set punts de distància.

Fitxa tècnica

CF Vilaseca (1): Dan Reverte, Victor Ribe, Stefi Lluis, Xavier Cotaina (Nicolas Garcia, 82′), Carlos Adrián, Pau Prados, Alex Lopez, Marc Brull (Aron Torreblanca, 67′), Andreu Mauri (Roger Royo, 70′), Aleix Cespedes i Adrian Villa (Sebastian Ignacio, 48′).

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane (Jomi Nazarov, 59′), Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Adrian Gomez (Ricard Vidal, 67′), Daniel Santiago, Ivan Mañana (Oriol Mas, 84′), Alex Calatrava (Sergi Dominguez, 87′) i Oriol Solina.

Gols: 1-0 Victor Ribe (32′), 1-1 Alex Calatrava (65′), 1-2 Ivan Mañana (74′).

Àrbitre: Sr. Vanni Nägeli Juan (del. Tarragona) ha amonestat Aleix Cespedes (55′), Victor Ribe (61′), Xavier Cotaina (64′), Sergi Andreu (65′), Dan Reverte (79′), Carlos Adrián (79′), Sebastián Ignacio (89′) pels locals i Jorge Emilio (47′), Miguel Lozano (50′), Daniel Santiago (52′), Victor Hugo (78′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 25 del grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Vila-seca.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (2-1)

Primera victòria del nou tècnic del Sant Andreu Atlètic, Dani López, i a més trenca una ratxa d’onze jornades consecutives sense guanyar el filial quadribarrat. Ha estat un triomf al Narcís Sala enfront del CE Premià. El conjunt andreuenc ha encarat aquest partit com una final per intentar sortir del descens i ràpidament s’ha apoderat del domini de la pilota. A poc a poc s’ha apropat a l’àrea rival fins que Sergi Jurado ha obert la llauna pels quadribarrats (24′). Els últims minuts del primer temps han estat més igualats, però sense gaires ocasions per ambdós equips.

A la represa, en la primera aproximació amb perill del Sant Andreu Atlètic, Yasser Chapfika ha fet el segon gol del filial quadribarrat (49′). A partir d’aquest moment el CE Premià ha fet un pas endavant per reaccionar. Ràpidament ha retallat distàncies en el marcador amb la diana de Matias Del Gesso (53′), però posteriorment la defensa andreuenca s’ha ordenat molt bé i ha estat un autèntic mur defensiu. Ha resistit totes les escomeses rivals i amb molt de patiment, això sí, ha aconseguit segellar la victòria. Un triomf molt desitjat que fa pujar els andreuencs fins al quinzè lloc, encara en descens, però a una plaça i un punt de la promoció per no baixar i a tres de la permanència.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (2): Roger Garcia, Carlos Raul, Mohammad Kaddour, David Heras, Sergi Lobo, Marc Viver, Alex Montero (Daniel Delgado, 85′), Xavier Miras (Marc Montejo, 69′), Sergi Jurado (Marc Guinó, 89′), Cristian Poyatos i Yasser Chapfika.

CE Premià (1): Aitor Mujica, Xavier Campos, Julio Alberto (Marcos Serra, 85′), Matias del Gesso, Angel Sanchez (Marc de los Ricos, 69′), Joan Caubet, Alpha Brahim, Adrian Martin, Muhamed Touray, Borja Lozano i Eduard Marcel (David Torrejon, 46′).

Gols: 1-0 Sergi Jurado (24′), 2-0 Yasser Chapfika (49′), 2-1 Matias Del Gesso (53′).

Àrbitre: Sr. Nil Puig Engel (del. Barcelona) ha amonestat Cristian Poyatos (43′), Alex Montero (82′), David Heras (83′) pels andreuencs i Julio Alberto (21′), Matias del Gesso (60′), Borja Lozano (68′), Adrian Martín (89′), Muhamed Touray (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Fotografia arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS