Aquí no es rendeix ningú (3-3)

El Sant Andreu ha empatat a tres gols contra l’Horta Feliu i Codina en un partit vibrant. Kuku ha obert la llauna, Genís ha empatat i Ton Alcover ha donat avantatge als quadribarrats de penal. Just després del descans, Sergi Garcia ha ampliat la renda, però Nahuel ha retallat la diferència i Pime ha establert l’empat a pocs minuts pel final.

El duel decisiu entre l’Horta i el Sant Andreu s’ha saldat amb un empat que afavoreix els interessos dels locals. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un gran partit i ha tingut la victòria entre les mans, però la valentia i l’encert dels blanc-i-negres han privat que els quadribarrats s’enduguessin els tres punts del Feliu i Codina, que continua invicte.

Rebuda espectacular dels andreuencs a l’equip.

L’Horta exigia el màxim nivell dels andreuencs, que han dominat a la gespa i a la grada amb un desplaçament multitudinari de l’afició. Per una decisió discutible del club local, molts aficionats andreuencs s’han quedat fora del camp sense poder entrar, alguns amb entrada. Els que sí que han accedit al Feliu i Codina s’han fet notar des del principi fins el final, agraint l’esforç dels futbolistes.

Els quadribarrats han discutit la possessió de l’esfèrica des de l’inici contra un Horta que se sentia còmode intentant robar la pilota i contraatacant amb verticalitat. En una d’aquestes accions ha arribat la primera oportunitat del partit, però Segovia ha tapat amb els peus per a evitar el gol (9′). El Sant Andreu ha respost a pilota aturada: Ton Alcover ha penjat una falta, Ferran ha engaltat el xut des de fora l’àrea en recollir el refús i Kuku ha caçat el rebuig de Llaveira per a estrenar el marcador (13′).

Kuku ha obert la llauna amb un gran gol. | Adrià Giménez – UESA

El gol ha deixat els locals tocats i els quadribarrats han pogut donar un nou cop, però la rematada de Kuku l’ha repel·lida el travesser (20′). L’Horta ha pogut igualar en una desmarcada en possible fora de joc de Domi, que ha estavellat el xut creuat al pal. Un jugador ha recollit l’esfèrica i l’ha cedida de cara a Genís, que ha batut la porteria quadribarrada (25′).

Els d’Azparren han percudit i Sergi Garcia, en una gran jugada individual per la banda esquerra, ha forçat un penal. L’ha executat amb gran qualitat Ton Alcover, que l’ha dedicat al fisioterapeuta Éric Herrero, el seu company en molts moments de la llarga recuperació de la lesió. La primera part ha acabat amb un xut de Kuku des de fora l’àrea que ha pogut blocar Llaveira (41′).

Ton Alcover ha dedicat el gol a Éric Herrero.

A la represa, el Sant Andreu ha assestat un cop que semblava definitiu. Alcover ha picat un córner, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i Sergi Garcia ha arribat per a engaltar un xut potent i ajustat i anotar l’1 a 3 (47′). Tres minuts després, ha pogut sentenciar després d’una cavalcada per la banda, però li han acabat traient el gol (50′).

Tot i el desavantatge, l’Horta s’ha refet i ha cregut en les seves possibilitats. Nahuel ha retallat la diferència rematant de primeres una centrada des de la dreta (60′) i ha reobert el partit. El Sant Andreu resistia l’empenta local i la defensa, liderada per Juanma i Noguera, no ha concedit oportunitats clares de gol. Tanmateix, els hortencs han aconseguit l’empat en una jugada aïllada que Pime ha rematat de cap (83′).

El gol de Sergi Garcia finalment no ha estat suficient.

El Sant Andreu ha pogut gaudir d’un segon penal sobre Juanan, molt protestat, però l’acció no ha rebut càstig, com tampoc una caiguda d’Óscar dins de l’àrea. Els últims minuts han estat tensos, sobretot després de la provocació de Lledó a l’afició quadribarrada, i ja no hi ha hagut temps per a res més.

Els quadribarrats es mantenen a tres punts de l’Horta i hauran de guanyar els tres partits que queden i esperar una ensopegada per a jugar la promoció d’ascens.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UA Horta (3): Llaveira, Guillem, Casti, Javi Morales, Vives (Coco, 78′), Domi, Galeano (Pime, 78′), Lledó, Genís, Nahuel i Arnau (Barrera, 58’).

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Guerrero, Alcover, Sergi Garcia, Felipe Sá (David López, 53’), Ferran (Guillem, 68’) i Kuku (Óscar, 81′).

Gols: 0-1 Kuku (12’), 1-1 Genís (25’), 1-2 Alcover p. (34’), 1-3 Sergi Garcia (47’), 2-3 Nahuel (60’), 3-3 Pime (84′).

Àrbitre: Sr. Albelda Barcena (del. Barcelona), ha amonestat Barrera, Lledó i Javi Morales pels locals i Juanan, Guerrero, Kuku, Juanma i Óscar pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 39 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Feliu i Codina.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS