Azparren: “És històric jugar una final de Copa Catalunya”

El Sant Andreu té demà l’oportunitat d’aixecar un nou títol en la final de Copa Catalunya contra el FC Vilafranca (18:00 h). L’entitat andreuenca va guanyar per primer cop aquest trofeu el 2008 i deu temporades més tard torna a tenir la possibilitat de ser campió. L’entrenador quadribarrat, Mikel Azparren, ha qualificat, en la roda de premsa prèvia al partit, com a “històric jugar una final d’aquestes característiques. Els jugadors estan molt il·lusionats”.

Per Azparren “el Sant Andreu, que és un club històric, té una Copa, però estem a la Tercera Divisió i optar a una segona Copa és molt important i que val la pena lluitar”. El tècnic basc ha deixat clar que és un partit molt important i que l’afronta amb la màxima ambició per aconseguir la victòria.

El rival de demà és un vell conegut, el Vilafranca, un equip que també juga en el grup cinquè de la Tercera Divisió. “Ja fa temps que ens enfrontem amb ells. És una plantilla amb el mateix míster (des de fa diversos anys) i amb bastant continuïtat, dins dels canvis que ha fet. Ens coneixem perfectament els uns amb els altres” explica Azparren. L’entrenador andreuenc ha dit que la clau és “qui mantingui millor el seu pla estratègic, tindrà més avantatge per guanyar la final”, però que “amb jugadors de tanta qualitat per part dels dos equips, els detalls tindran molta importància”.

El Sant Andreu està totalment concentrat en la Copa Catalunya. “Només pensem a ser campions de Copa” remarca el tècnic basc, però també afegeix que una victòria en la final “és la millor manera de preparar el partit contra l’Europa en què ens juguem tant. Celebrar un títol, fer que la gent se senti més orgullosa, sempre és més positiu“.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS