Bàsquet: resultats del 30 i 31 de març

Aquests són els resultats dels equips de bàsquet base sènior de la UE Sant Andreu d’aquest cap de setmana.

BÀSQUET BASE

Mini mixt CEEB: derrota contra l’Escola Costa i Llobera A (71-41). Els quadribarrats van fer un bon partit, però el rival va ser superior.

Mini Femení: derrota andreuenca contra el Bàsquet Draft Gramenet Groc (63-82) .

Infantil Masculí Vermell: derrota davant el BC Sant Joan Despí (50-39).

Cadet Mixt CEEB: derrota dura contra l’AEE Institut Menendez i Pelayo (54-9). Els quadribarrats només tenien cinc jugadors i van pagar-ho car en falta d’encert i cansament.

SÈNIORS

Sots-25 Masculí: victòria contra el Sant Gervasi (83-74), en un partit molt igualat. Amb aquesta victòria els quadribarrats es posicionen segons i continuen dins les posicions d’ascens a Tercera. Enhorabona!

Sènior A Masculí: gran victòria contra els primers de la categoria, el CE La Marina A (79-69). Un partit molt ajustat durant els quaranta minuts, però en el qual es notava que els andreuencs portaven la iniciativa. Sisena victòria consecutiva dels quadribarrats!

Sènior B Masculí: victòria contra el CE La Marina B (74-60). Els andreuencs van sobreposar-se a un mal inici, amb un parcial de 2 a 15. La circulació de la pilota, la intensitat defensiva i el control del rebot van permetre de retallar la diferència a poc a poc fins a completar la remuntada. Cal destacar que el president de la secció de bàsquet, Sergio Méndez, va tenir els seus primers minuts després d’una llarga lesió, de la qual encara s’està recuperant, i va ser ovacionat per la grada.

Sènior Femení: derrota contra el Joventut Badalona (41-57). S’ha de continuar treballant i intentar sortir de la dinàmica negativa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS