Bàsquet: resultats del 6 i 7 d’abril

Aquests són els resultats dels equips sèniors de bàsquet de la UE Sant Andreu d’aquest passat cap de setmana.

SÈNIORS

Sènior A Masculí: Victòria andreuenca contra l’AE Stucom B, per 68 a 77. Un partit difícil i intens, en un camp complicat. Tot i això, el Sant Andreu ha aconseguit aguantar tot el partit per finalment fugir en el marcador i aconseguir una distància de fins a 10 punts. Amb aquesta ja són 6 victòries seguides, enhorabona!

Sènior Femení: Derrota quadribarrada contra el CB Roser. Un partit molt dur, en una pista difícil i contra unes rivals molt intenses, que no han afluixat en tot el partit. El baix rendiment en el segon quart ha penalitzat molt a l’equip andreuenc. Toca seguir treballant!

Sots-25 Masculí: Gran victòria del sots-25 contra la UB MIR, per 41 a 71. Partit intens per part dels quadribarrats que han aconseguit estar per davant en tot moment. Segueixen depenent d’ells mateixos per les fases. Bon resultat, equip!

Sènior B Masculí: Derrota del sènior B contra el Gramenet BC B. El pas dels minuts ha penalitzat l’equip andreuenc, que finalment ha perdut clarament. Cal refer-se d’aquesta desfeta.

Més en

Guanyar a casa

Premsa24 de gener de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020