Bàsquet: resultats del 6 i 7 d’abril

Aquests són els resultats dels equips sèniors de bàsquet de la UE Sant Andreu d’aquest passat cap de setmana.

SÈNIORS

Sènior A Masculí: Victòria andreuenca contra l’AE Stucom B, per 68 a 77. Un partit difícil i intens, en un camp complicat. Tot i això, el Sant Andreu ha aconseguit aguantar tot el partit per finalment fugir en el marcador i aconseguir una distància de fins a 10 punts. Amb aquesta ja són 6 victòries seguides, enhorabona!

Sènior Femení: Derrota quadribarrada contra el CB Roser. Un partit molt dur, en una pista difícil i contra unes rivals molt intenses, que no han afluixat en tot el partit. El baix rendiment en el segon quart ha penalitzat molt a l’equip andreuenc. Toca seguir treballant!

Sots-25 Masculí: Gran victòria del sots-25 contra la UB MIR, per 41 a 71. Partit intens per part dels quadribarrats que han aconseguit estar per davant en tot moment. Segueixen depenent d’ells mateixos per les fases. Bon resultat, equip!

Sènior B Masculí: Derrota del sènior B contra el Gramenet BC B. El pas dels minuts ha penalitzat l’equip andreuenc, que finalment ha perdut clarament. Cal refer-se d’aquesta desfeta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS