Centrats en el Castelldefels

El Sant Andreu continua la lluita pel ‘play off’ al Narcís Sala. Els quadribarrats reben demà (20:00h) el Castelldefels amb l’obligació de guanyar el novè partit consecutiu a l’estadi andreuenc i arribar amb opcions al duel transcendental contra l’Horta al Feliu i Codina. Els socis poden portar dues persones de franc en aquest partit.

Només queden cinc jornades perquè conclogui la lliga i el Sant Andreu arriba a aquesta recta final amb totes les opcions vives per a acabar quart i jugar el ‘play off’. L’equip de Mikel Azparren ha aconseguit l’objectiu que va fixar-se quan va acabar la primera volta, competir fins el final per a classificar-s’hi. La visita del Castelldefels és l’últim escull per a arribar amb totes les opcions en el duel directe contra l’Horta.

Els quadribarrats estan centrats, doncs, en la visita del conjunt del Baix Llobregat al Narcís Sala. El Sant Andreu cercarà la novena victòria consecutiva a casa, que completaria una volta sencera de la lliga amb triomfs com a local. Davant hi haurà un equip rocós que necessita sumar per a evitar definitivament la zona de descens directe i fugir de les places de possibles descensos compensats.

Azparren no podrà comptar amb Carroza ni Víctor Alonso per lesió ni Llamas per sanció.

UE SANT ANDREU – UE CASTELLDEFELS

Competició: Jornada 38 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dijous 17 d’abril, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), assistit per Pol Toril Bagen (Vallès Occidental) i Jorge Ramos Pelaez (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS