Duel decisiu al Feliu i Codina

El Sant Andreu es juga bona part de les opcions de disputar la promoció d’ascens aquest diumenge (12:00h) al Feliu i Codina davant l’Horta, el rival directe per la quarta plaça. L’equip de Mikel Azparren estarà acompanyat d’un gran nombre d’aficionats que ompliran l’estadi per a donar suport als andreuencs fins el final.

Arriba el duel decisiu. Després d’una segona volta immaculada, el Sant Andreu arriba als últims quatre partits de lliga amb les opcions intactes de jugar el ‘play off’. Guanyar l’Horta és pràcticament una obligació per a assolir l’objectiu, donat que les taules permetrien als hortencs una ensopegada en forma d’empat les últimes tres jornades.

Nou victòries en onze jornades han permès a l’Horta aguantar el pols al Sant Andreu. Els hortencs estan en una dinàmica positiva i podrien sentenciar la quarta plaça en cas de triomf, però un empat també els afavoriria. Des de l’ascens a Tercera, els tres derbis disputats han acabat en empat.

Azparren té les baixes de Carroza i Víctor Alonso per lesió i de Jaume i Josu per sanció.

UA HORTA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 39 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 28 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Feliu i Codina
Arbitratge: Carlos Albelda Barcena (del. Barcelona), assistit per José María Rodríguez Enrique (Barcelona) i Xavier Codina Casanovas (Barcelona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa10 de gener de 2020

Començar l’any amb bon peu

Premsa10 de gener de 2020

Adri Rivas, nova peça per l’atac del Sant Andreu

Premsa10 de gener de 2020

La UE Sant Andreu participa en la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer

Premsa10 de gener de 2020