El fortí andreuenc del Narcís Sala (3-1)

El Sant Andreu ha encadenat la novena victòria consecutiva al Narcís Sala davant la UE Castelldefels. Els andreuencs han fet una gran primera meitat en què han marcat els tres gols mitjançant Josu, Felipe i Óscar Muñoz. A la represa, el conjunt visitant ha sortit endollat i ha retallat distàncies en el marcador, però finalment els tres punts són pels homes de Mikel Azparren, que continuen en la lluita per la quarta plaça.

L’equip andreuenc continua amb la bona dinàmica de resultats. Onze victòries i dos empats en les últimes tretze jornades. El partit contra el Castelldefels era l’últim abans de la setmana gran contra l’Horta i Europa en lliga i enfront del Vilafranca a la final de la Copa Catalunya. El Sant Andreu havia de guanyar el conjunt del Baix Llobregat i ho ha aconseguit sobretot amb una exhibició a la primera meitat. Ja en el minut dos hi ha hagut una doble ocasió clara pels locals quan el tir d’Óscar Muñoz l’ha refusat un defensor sobre la línia de gol i, poc després, el tir llunyà de Felipe s’ha estavellat a la creueta.

Ha estat un avís perquè en el 8′ ha arribat el golàs del partit a càrrec de Josu, el pitxitxi de l’equip amb dotze dianes. El seu potent xut des del vèrtex de l’àrea ha entrat per l’escaire. El Sant Andreu era el clar dominador del partit i Felipe ha marcat el segon gol en aprofitar una pilota que ha quedat morta dins l’àrea del Castelldefels (34′). Just abans del descans, i sense deixar de pitjar l’accelerador el conjunt andreuenc, Óscar Muñoz ha fet el tercer gol en la sortida d’un córner (43′). És la segona jornada consecutiva marcant del davanter centre.

Josu ha fet el primer gol del partit. / Judit Andreu-UESA.

A la represa, el Castelldefels, que lluita per evitar el descens, ha sortit més ambiciós i és qui ha començat a intimidar l’àrea andreuenca. Segovia ha hagut d’intervenir en alguna gran ocasió per evitar el gol visitant, però finalment ha arribat de penal. Una pena màxima que ha transformat Aumatell (55′). Els homes de Mikel Azparren han aconseguit rebaixar les revolucions del partit, però no han tingut gaires ocasions de perill.

En el 84′ el Castelldefels ha tingut una oportunitat d’or per fer el 3-2, primer amb el xut al travesser d’Aumatell i en el refús Jordi Cano ha enviat la pilota als núvols quan estava sol dins l’àrea petita. En els darrers instants Ferran ha tingut dues ocasions per marcar, però en la primera l’ha aturat Manu i la segona ha marxat desviada. Victòria del Sant Andreu al feu andreuenc, la novena consecutiva, i ara ja sí que sí, toca pensar en el duel clau contra l’Horta en la propera jornada.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (3): Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, Juanan, Dani Guerrero (Guillem, 75′), Sergi Garcia, Ferran, Felipe (Alcover, 56′), Josu i Óscar Muñoz (Kuku, 65′).

UE Castelldefels (1): Manu, Rubi (Jaume, 46′), Alan, Juanito, Victor, Joel, Eric, Bermúdez, Aumatell, Ferrerira (Pedro, 46′ i després canvi Abde per substituir Pedro en el 73′) i Cano.

Gols: 1-0 Josu (8′), 2-0 Felipe (34′), 3-0 Óscar Muñoz (43′), 3-1 Aumatell (penalti-55′).

Àrbitre: Sr. Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental) ha amonestat Josu (54′), Jaume (55′), Dani Guerrero (59′) pels andreuencs i Abde (78′), Sergio (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 38 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS