El Sant Andreu denuncia el robatori de patrimoni històric

La UE Sant Andreu ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra pel robatori que han patit les instal·lacions del club. Uns individus han trencat la porta on el club guarda els trofeus, fotografies històriques i banderins, els quals s’estan restaurant per a un futur museu.

Els fets van produir-se durant el cap de setmana i el club troba a faltar alguns trofeus i fotografies i també algun banderí.

El club expressa el seu disgust i el rebuig absolut a aquest acte, que malmet el patrimoni històric de la UE Sant Andreu. Així mateix, prega que qualsevol persona que tingui algun coneixement dels fets es posin en contacte amb el club.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019