El Sant Andreu denuncia el robatori de patrimoni històric

La UE Sant Andreu ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra pel robatori que han patit les instal·lacions del club. Uns individus han trencat la porta on el club guarda els trofeus, fotografies històriques i banderins, els quals s’estan restaurant per a un futur museu.

Els fets van produir-se durant el cap de setmana i el club troba a faltar alguns trofeus i fotografies i també algun banderí.

El club expressa el seu disgust i el rebuig absolut a aquest acte, que malmet el patrimoni històric de la UE Sant Andreu. Així mateix, prega que qualsevol persona que tingui algun coneixement dels fets es posin en contacte amb el club.

Més en

Victòria del Femení B contra la UD Molinos (2-0)

Premsa17 de febrer de 2020

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020