El Sant Andreu denuncia el robatori de patrimoni històric

La UE Sant Andreu ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra pel robatori que han patit les instal·lacions del club. Uns individus han trencat la porta on el club guarda els trofeus, fotografies històriques i banderins, els quals s’estan restaurant per a un futur museu.

Els fets van produir-se durant el cap de setmana i el club troba a faltar alguns trofeus i fotografies i també algun banderí.

El club expressa el seu disgust i el rebuig absolut a aquest acte, que malmet el patrimoni històric de la UE Sant Andreu. Així mateix, prega que qualsevol persona que tingui algun coneixement dels fets es posin en contacte amb el club.

Més en

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019

El Juvenil A i fer el Narcís Sala un fortí

Premsa13 de setembre de 2019

La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

Premsa11 de setembre de 2019