El Sant Andreu vol la segona Copa Catalunya

El Sant Andreu juga demà a les 18:00h la final de la Copa Catalunya contra el Vilafranca a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. Els quadribarrats volen guanyar de nou el títol després d’onze anys i brindar-lo a l’afició andreuenca, que es desplaçarà per a viure, animar i gaudir de la final.

Arriba el dia de la gran final de la Copa Catalunya. El Sant Andreu vol endur-se el trofeu a les vitrines del Narcís Sala. Seria el segon títol d’aquesta competició després d’haver-lo guanyat l’any 2008. Azparren, a la roda de premsa prèvia a la final, ha destacat la il·lusió de la plantilla per a jugar una final històrica i guanyar la Copa.

El rival és el FC Vilafranca, que jugarà com a local. El conjunt de l’Alt Penedès porta fa un mes que prepara la final, des de la derrota a casa precisament contra el Sant Andreu que va esgotar les seves opcions de jugar la promoció d’ascens. Aquesta temporada, però, els vilafranquins han estat un dels pocs equips que han puntuat al Narcís Sala, de fet un dels dos que hi han aconseguit la victòria. Es preveu, per tant, un duel igualat.

L’única baixa andreuenca confirmada és Víctor Alonso per lesió de llarga durada, mentre que Carroza és dubte.

FC VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: final de la Copa Catalunya
Horari: dimecres primer de maig, a les 18:00h
Estadi: Municipal L’Hospitalet de Llobregat
Arbitratge: Albert Català Ferran, assistit per Mariona Peralta Geis i Jesús Mira García. Juan Manul Martin Varas serà el quart àrbitre
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Esport 3

Fotografia: Acció de l’últim partit contra el Vilafranca, fa prop d’un mes. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS