El tren del ‘play off’ passa pel Narcís Sala

El Sant Andreu rep aquest dissabte el Cerdanyola (20:00h) al Narcís Sala. El tren del ‘play off’ passa per l’estadi quadribarrat demà i dijous, quan els andreuencs rebran la visita del Castelldefels. L’equip de Mikel Azparren pot tornar a dormir quart si derrota els vallesans i comptarà de nou amb el suport de l’afició andreuenca.

Els sis punts en joc al Narcís Sala aquesta Setmana Santa determinaran com arriba el Sant Andreu al duel contra l’Horta d’aquí a dues setmanes. Els duels contra el Cerdanyola i el Castelldefels són dos esculls que cal superar amb nota per a mantenir les opcions de ‘play off’ intactes i intentar assolir la quarta plaça de la classificació.

El Sant Andreu ha pogut preparar el partit amb la confiança que va atorgar la important victòria a Vilafranca. Els quadribarrats ja acumulen onze jornades invictes, amb 29 punts de 33 possibles. Per la seva banda, el Cerdanyola del Vallès es troba a la zona tranquil·la de la classificació, però travessa una dinàmica irregular.

Azparren no podrà comptar amb Carroza ni Víctor AlonsoKuku és dubte i Ton Alcover té l’alta mèdica.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Competició: Jornada 37 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 13 d’abril, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Juan Manuel Martin Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Alexandre Justo Miró (Baix Llobregat) i Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS