Empat del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Jornada amb regustos completament diferents pels equips andreuencs. El Juvenil A ha aconseguit un bon empat al camp del Jàbac Terrassa (2-2), amb el segon gol dels quadribarrats que assegurava el punt, en el 90′ i s’allunya del descens. El filial ha perdut 0-4 contra el CF Mollet UE i perd una plaça. Està en posició de promoció de descens.

Empat del Juvenil A (2-2)

El Juvenil A ha trencat la mala ratxa de dues derrotes consecutives amb un bon empat al camp del Jàbac Terrassa, el cinquè classificat. El partit ha començat amb domini local, però els andreuencs a poc a poc s’han acomodat al partit i fins i tot s’han avançat en el marcador amb el gol de Ricard Vidal (32′). L’alegria, però, no ha durat gaire, ja que el Jàbac Terrassa ràpidament ha fet l’1-1 amb la diana de Victor Barrionuevo (34′).

A la represa, de nou, ha tornat a sortir més endollat el conjunt egarenc i Marc Samper ha fet el segon gol pels locals (55′). L’equip dirigit per Ignasi Senabre no s’ha rendit, primer amb un bon ordre defensiu, que ha evitat que el Jàbac fes el tercer gol i posteriorment, amb l’expulsió per vermella directa en el 82′ del jugador local, Marc Torres, ha anat clarament a l’atac. La valentia quadribarrada ha trobat premi perquè Alejandro Romera ha aconseguit marcar el gol que igualava el marcador en el 89′. Ha estat una diana molt celebrada per l’equip andreuenc. Finalment, empat 2-2, que manté el Juvenil A en la dotzena posició, però ha incrementat en un punt l’avantatge sobre el descens. Ara mateix està en cinc punts.

Fitxa tècnica

Jàbac i Terrassa (2): Victor Pareja, Xavier Murcia, Guillem Verdaguer, Alex Otero, Juan David, Marc Torres, Marc Samper (Oriol Alfaro, 83′), Oriol Verdaguer, Gerard del Rio (Aladar Ceniceros, 89′), Raul Perez (Ernest Lopez, 67′) i Victor Barrionuevo (Daniel Vigara, 76′).

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo (Sergi Dominguez, 73′), Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Ivan Mañana, 73′), Daniel Santiago, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Oriol Jariod, 89′) i Adrian Gomez (Ericsson Antonio, 81′).

Gols: 0-1 Ricard Vidal (32′), 1-1 Victor Barrionuevo (34′), 2-1 Marc Samper (55′), 2-2 Alejandro Romera (89′).

Àrbitre: Sr. Jose Javier Gomez Lopez (del. Baix Llobregat) ha amonestat Manuel Guitart (65′), Gerard del Rio (66′), Marc Torres (vermella directa-82′) pels locals i Miguel Lozano (55′), Victor Hugo (65′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Can Jofresa.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (0-4)

Derrota del filial quadribarrat que no reflecteix la igualtat que ha regnat durant tot el partit. El Sant Andreu Atlètic ha rebut al Narcís Sala el CF Mollet UE, tercer classificat, i tot i que el partit en la primera part ha tingut poques ocasions els visitants en una de les aproximacions ha aconseguit marcar a través de Mohamed Miraash (35′). Tot i això, el partit ha continuat amb el mateix guió.

En la segona meitat, el Sant Andreu Atlètic ha avançat les línies a la recerca del gol de l’empat, però una vegada i una altra s’ha estavellat amb el mur defensiu del CF Mollet UE. El filial, però, s’ha esfondrat en el tram final del partit quan els visitants han fet el 0-2 mitjançant José González (86′). Un gol que ha deixat estabornit l’equip andreuenc i el Mollet en els tres minuts següents ha aconseguit dues dianes més a càrrec de Ramon Fernandez (88′) i Martí Garcia (89′). Derrota per 0-4, que trenca la bona dinàmica que havia aconseguit el conjunt dirigit per Dani López amb quatre punts dels últims sis possibles. El Sant Andreu Atlètic ha baixat a la catorzena posició, plaça de promoció de descens, igualat, però, amb el Young Talent Badalona Sud, que si perdria la categoria, i a un punt de la permanència.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Garcia, Carlos Raul, Mohammad Kaddour, David Heras, Sergi Lobo, Xavier Miras (Jose Gregorio, 77′), Yasser Chapfika, Cristian Poyatos, Sergi Jurado (Albert Aragoncillo, 85′), Ismael Sanchez (Aniol Boixader, 67′)i Marc Montejo.

CF Mollet UE (4): Erick Ayala, Rachid Chekkor, Sergio Rueda, Victor Rodriguez, Xavier Ferrer, Marti Garcia, Mohamed Miraash (Ramon Fernandez, 59′), Joshua Romero (Adrian Vico, 87′), Jose Gonzalez (Raul Perez, 87′), David Garcia (Sergio Montero, 67′) i Nil Sanz (Brian Quijada, 63′).

Gols: 0-1 Mohamed Miraash (35′), 0-2 Jose Gonzalez (86′), 0-3 Ramon Fernandez (88′), 0-4 Martí Garcia (89′).

Àrbitre: Sr. Daniel Muñoz Carod (del. Baix Llobregat) ha amonestat Carlos Raul (25′), Marc Montejo (42′), Yasser Chapfika (71′), Mohammad Kaddour (77′) pels andreuencs i Victor Rodriguez (33′), Marti Garcia (62′), Joshua Romero (84′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del Jàbac Terrassa | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS