Empat del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Bones actuacions dels equips quadribarrats, en partits contra els líders de les seves respectives lligues, però amb diferents premis. El Sant Andreu Atlètic ha aconseguit un bon empat al camp del CE Mataró (0-0), que li permet estar per segona jornada consecutiva un punt per sobre del descens. Per altra banda, tot i el bon paper del Juvenil A contra el CF Damm al Narcís Sala, finalment el conjunt andreuenc ha perdut per 0-1 i ha reduït a quatre punts l’avantatge sobre la zona vermella de la classificació.

Empat del Sant Andreu Atlètic (0-0)

El Sant Andreu Atlètic ha aconseguit un magnífic resultat al camp del líder, el CE Mataró, amb l’empat 0-0. El filial quadribarrat s’ha mostrat molt sòlid en defensa durant tot el partit i es manté fora del descens per segona jornada consecutiva. L’encontre ha començat amb un nivell d’intensitat baix pels dos equips, tot i que a mesura que han anat passant els minuts el conjunt mataroní s’ha apoderat del control de la pilota. Poques oportunitats de gol i s’ha arribat al descans amb el 0-0.

A la represa, el Mataró ha sortit més endollat, però els homes entrenats per Dani López s’ha ordenat molt bé defensivament i han establert un mur defensiu impossible de superar, tot i les escomeses locals. Finalment, el Sant Andreu Atlètic ha aconseguit un meritori empat al camp del primer classificat, en què el Mataró havia guanyat onze partits i només empatat dos en els anteriors partits que ha disputat com a local. Actualment el filial quadribarrat ocupa la tretzena posició amb vint-i-sis punts, empatat amb el CF Singuerlin, que faria la promoció per no perdre la categoria, i un punt per sobre de la zona de descens.

Fitxa tècnica

CE Mataró (0): Pol Andiñach, Ismael Aguilar, Alex Aznar, Pedro Pareja (Antonio Muñoz, 75′), Aitor Gonzalez, Ricard Castrillo (Oriol Martínez, 69′), Enrique Amador, Adrian Simon, Aitor Vazquez (Mamadou Aliu, 60′), Aleix Cirera (Cristian Fernandez, 69′) i Victor Yustos (Adrian Redondo, 60′).

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Boixaderas, Carlos Raul, Mohammad Kaddour, David Heras, Sergi Lobo, Xavier Miras, Marc Montejo, Alex Montero, Aniol Boixader (Yasser Chapfika, 49′), Ismael Sanchez (Albert Aragoncillo, 69′) i Sergi Jurado (Jose Gregorio, 83′).

Àrbitre: Sr. Aleix Blanch Orduña (del. Granollers) ha amonestat Alex Aznar (71′), Cristian Fernandez (89′) pels locals i Xavier Miras (30′), Ismael Sanchez (67′), Alex Montero (77′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 27 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal del Centenari.

Derrota del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A ha encadenat la segona derrota consecutiva amb la desfeta aquesta jornada contra el CF Damm, el líder de la lliga. El conjunt andreuenc ha fet un partit molt seriós, però l’equip cerveser ha fet valer la seva contundència a les àrees i ha guanyat el partit per la mínima. Tot podria haver canviat, però, quan a l’inici de l’encontre els quadribarrats han fallat un penal (20′). La primera part ha estat molt igualada, sense gaires ocasions més i s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa, ràpidament els homes entrenats per Ignasi Senabre han rebut un gerro d’aigua freda quan el conjunt visitant ha inaugurat el marcador amb el gol de Marc Suarez en la primera jugada de perill (47′). El Juvenil A no ha abaixat el cap i ha intensificat els seus atacs a la recerca de la diana de l’empat, que finalment no ha arribat. Derrota per la mínima i el Sant Andreu continua en la dotzena plaça, però ha vist reduït el seu avantatge sobre el descens a quatre punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Adrian Gomez, 61′), Daniel Santiago, Ivan Mañana (Victor Lamela, 71′), Alex Calatrava i Oriol Solina.

CF Damm (1): Pau Ruiz, Joan Bergé, Oriol Bordas, Gerard Morell, Joel Arumi, Manuel Gonzalez (Ivan de la Peña, 73′), Marc Suarez (Karim L’koucha, 71′), Daniel Molina, Jose Enrique (Guillem Naranjo, 67′), Marc Esteban i Aitor Sanchez (Flavio Ruggeri, 83′).

Gol: 0-1 Marc Suarez (47′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Fernandez Perez (del. Barcelona) ha amonestat Oriol Bordas (23′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

RESUM CF DAMM

Imatge: Una acció del partit entre el Juvenil A i CF Damm | CF Damm.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS