Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic han empatat els seus partits, tot i avançar-se els dos en el marcador. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre enfront del FC Girona B (1-1) i el filial quadribarrat contra el CD Montcada (1-1).

Empat del Juvenil A (1-1)

El Juvenil A ha encadenat el segon empat consecutiu, que li permet agafar distància sobre el descens, que està a sis punts i queden quatre jornades per disputar-se. Els andreuencs han fet un bon partit contra el FC Girona B, un equip de la part alta de la lliga. El duel ha començat amb domini quadribarrat i Ricard Vidal ha avançat l’equip entrenat per Ignasi Senabre en el marcador (21′). Els quadribarrats han seguit amb el bon joc, però no han pogut incrementar l’avantatge.

A la represa els gironins han sortit amb una marxa més a la recerca de l’empat i aquest ha arribat amb el gol d’Unai Jodar (68′). Els últims vint minuts han estat molt igualats i sense gaires ocasions per ambdós equips. Finalment el Juvenil A suma un nou empat, el segon consecutiu, i ja són cinc jornades sense guanyar. Tot i això, els andreuencs són els tretzens classificats, amb trenta-dos punts, sis per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Jomi Nazarov, 86′), Daniel Santiago, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Ivan Mañana, 80′) i Adrian Gomez (Elhadji Ousmane, 72′).

FC Girona B (1): Marti Gayola, Ignasi Gomez, Pau Fortuny (Arnau Vilamitjana, 63′), Nassim Othmane, Aitor Renon (Ferran Genero, 89′), Unai Jodar, Oriol Valls, Pau Victor, Aaron Reinon, Mateo Enriquez (Alejandro Ariel, 22′) i Daniel Peña (Suleiman Camara, 55′).

Gols: 1-0 Ricard Vidal (21′), 1-1 Unai Jodar (68′).

Àrbitre: Sr. Joan Garcia Colomer (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Jorge Emilio (56′), Marc Arnau (65′) pels andreuencs i Aaron Reinon (60′), Aitor Reinon (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El Sant Andreu Atlètic ha sumat un bon punt del camp del CD Montcada, que el manté en la plaça que faria jugar la promoció de descens a final de temporada. El filial quadribarrat ha començat el partit de forma molt atrevida, tot i jugar al camp del quart classificat. El bon joc del conjunt dirigit per Dani López ha tingut recompensa just abans del descans amb el gol de Jose Gregorio (44′).

En la segona part, els andreuencs han retrocedit línies i cedit la iniciativa del joc al Montcada. Els locals ràpidament han aconseguit empatar el partit mitjançant el gol de Francisco Baena (60′). A partir d’aquí el filial quadribarrat s’ha defensat de forma molt ordenada i han estat els montcadencs qui s’han aproximat més a l’àrea rival, tot i que no han estat encertats de cara el gol. Finalment empat a u, que deixa el Sant Andreu Atlètic en un triple empat a punts amb el Young Talent Badalona Sud, que marca la permanència, i CF Singuerlin, que està en descens.

Fitxa tècnica

CD Montcada (1): Cesc de Bode, Lucas Blas, Brian Bea (Samba Diop, 77′), Rafael Jose (Adrian Martinez, 46′), Francisco Baena, Jonggyu Kim, Ivan Gabriel, Pol Laporta, Eric Joan, Valentin Rizzo i Guillem Joan.

Sant Andreu Atlètic (1-1): Roger Boixaderas, Carlos Raul, Sergi Lobo, David Heras, Ismael Sanchez (Xavier Miras, 63′), Yasser Chapfika, Crisitan Poyatos, Jose Gregorio, Marc Montejo, Albert Aragoncillo (Sergi Jurado, 75′) i Alex Montero.

Gols: 0-1 Jose Gregorio (44′), 1-1 Francisco Baena (60′).

Àrbitre: Sr. Eric Martin Hernandez (del. Granollers) ha amonestat Brian Bea (59′), Adrian Martinez (60′), Guillem Joan (79′), Francisco Baena (89′), Juan Ignacio (vermella dirceta-89′) pels locals i Cristian Poyatos (50′), Alex Montero (76′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat a la Ferreria.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del FC Girona B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS