Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Per segona jornada consecutiva el Juvenil A i Sant Andreu Atlètic han empatat els seus partits en la mateixa jornada. El Juvenil A ho ha fet al camp del Club Gimnàstic Tarragona B (0-0) i ha passat de tenir sis punts sobre el descens a tan sols quatre. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha empatat contra el CP Sarrià (1-1) i entra en zona de descens, tot i que està igualat a punts amb l’equip que marca la permanència.

Empat del Juvenil A (0-0)

El Juvenil A encadena el tercer empat consecutiu amb el 0-0 aconseguit en el camp del Club Gimnàstic Tarragona B aquesta jornada. Ha estat un partit molt seriós dels andreuencs, que han visitat el camp d’un rival directe en la lluita per la permanència. Els tarragonins estan en places de descens a sis punts del conjunt quadribarrat. El duel ha començat amb un ritme baix i poques ocasions per ambdós equips. Els homes entrenats per Ignasi Senabre han intentat tenir la possessió de la pilota, però ha estat bastant repartida.

A la represa, la intensitat ha augmentat i els dos conjunts s’han aproximat més a les àrees rivals. Les defenses, però, s’han imposat als atacs. Els últims minuts han estat frenètics i molt tensos, podria haver caigut el gol per qualsevol dels dos equips, però finalment el partit ha acabat amb el 0-0 inicial. El Juvenil A, amb aquest resultat, guanya una posició a la classificació, és onzè amb trenta-tres punts, quatre per sobre del descens, que el marca l’Escola Futbol Gironès-Sàbat, en la quinzena plaça, amb vint-i-nou punts. Resten tres jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic Tarragona B (0): Ricard Alastrue, Joan Nin, Boaz Martijn, Edgar Siles, Alvaro Montesinos, Oscar Sanz, Marc Alvarez, Marc Montalvo (Eric Nin, 71′), Sergio Rodriguez (Guillem Ximenez, 79′), Bernat Guiu i Adrian Guica (Iñaki Moreno, 87′).

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Jomi Nazarov, 79′), Daniel Santiago, Alejandro Romera (Sergi Dominguez, 89′), Alex Calatrava (Ivan Mañana, 82′) i Adrian Gomez (Elhadji Ousmane, 46′).

Àrbitre: Sr. David Monge Gonzalez (del. Tortosa) ha amonestat Marc Montalvo (17′), Oscar Sanz (38′), Boaz Martijn (63′), Iñaki Moreno (89′), Alvaro Montesinos (89′) pels locals i Ricard Vidal (25′), Oriol Solina (39′), Miguel Lozano (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 31 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al camp Annex del Nàstic de Tarragona.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El Sant Andreu Atlètic ha empatat 1-1 contra el CP Sarrià al Narcís Sala. És el segon empat consecutiu del filial quadribarrat, que amb aquest resultat entra, de nou, en zona de descens. El partit ha començat de cara pel conjunt entrenat per Dani López, ja que Yasser Chapfika ha avançat en el marcador els locals en la primera aproximació amb cara i ulls (7′). Els andreuencs han dominat el primer temps i han tingut més oportunitats per marcar, però no han estat encertats en la finalització.

A la represa s’han intercanviat els papers i el CP Sarrià ha estat el dominador. Ignacio Viola ràpidament ha igualat el partit (52′) amb un gol pocs minuts després de començar el segon temps. A partir d’aquí, el partit s’ha travat, amb moltes interrupcions. Poc joc i poques aproximacions, mentre que la tensió entre els dos equips ha augmentat i en el tram final hi ha hagut diverses picabaralles. Finalment, empat 1-1 que deixa el Sant Andreu Atlètic, en zona de descens amb vint-i-vuit punts, però empatat amb tres equips més amb la mateixa puntuació, i un d’ells marca la permanència.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Carlos Raul (Ismael Sanchez, 80′), Mohammad Kaddour, David Heras, Sergi Lobo, Marc Montejo (Joaquin Farias, 67′), Cristian Poyatos, Jose Gregorio (Xavier Miras, 72′), Alex Montero, Yasser Chapfika i Marc Viver.

CP Sarrià (1): Adria Mir, Alberto Perez, Francesc Genovard (Vladimir Puig, 87′), Victor Perez, Jordan Escandell, Albert Parra, Jordi Ranera, Ignacio Viola (Pol Verges, 83′), Javier Salvador (Marc Ribera, 72′), Alex Peman i Lluis Viñas.

Gols: 1-0 Yasser Chapfika (7′), 1-1 Ignacio Viola (52′). 

Àrbitre: Sr. Raul Garcia Perez (del. Barcelona) ha amonestat Mohammad Kaddour (41′), Jose Gregorio (66′), David Heras (83′) pels andreuencs i Pol Verges (88′), Vladimir Puig (88′), Alex Peman (89′), Alberto Perez (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge destacada: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS