Entrades per la final a les oficines del Narcís Sala

Els treballadors de les oficines de la UE Sant Andreu al Narcís Sala ajudaran aquesta tarda els aficionats que no puguin descarregar-se a casa l’entrada de franc per la final de la Copa Catalunya de demà. L’horari de les oficines és de 17:00h a 20:00h. Recordem que les entrades són gratuïtes i que es poden descarregar des d’aquest enllaç.

Així mateix, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha informat que demà hi haurà entrades a les taquilles de l’estadi de L’Hospitalet per si algú es presenta a l’accés destinat als aficionats del Sant Andreu, situat al carrer de la Residència, sense entrada.

Més en

Bon punt del Juvenil A fora de casa (1-1)

Premsa8 de setembre de 2019

Triomf coral del Sant Andreu (2-1)

Premsa7 de setembre de 2019

Sant Andreu – Vilassar: afinar la punteria

Premsa6 de setembre de 2019

Crida pública per a identificar ex-jugadors del Sant Andreu

Premsa6 de setembre de 2019