Entrades per la final a les oficines del Narcís Sala

Els treballadors de les oficines de la UE Sant Andreu al Narcís Sala ajudaran aquesta tarda els aficionats que no puguin descarregar-se a casa l’entrada de franc per la final de la Copa Catalunya de demà. L’horari de les oficines és de 17:00h a 20:00h. Recordem que les entrades són gratuïtes i que es poden descarregar des d’aquest enllaç.

Així mateix, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha informat que demà hi haurà entrades a les taquilles de l’estadi de L’Hospitalet per si algú es presenta a l’accés destinat als aficionats del Sant Andreu, situat al carrer de la Residència, sense entrada.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019