Es presenta la final de la 30a Copa Catalunya

Aquest migdia s’ha presentat la 30ª final de la Copa Catalunya a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El Sant Andreu hi ha estat representat amb el president del club, Manuel Camino, i el capità del primer equip, Dani Guerrero. La FCF ha anunciat que ja s’han

S’ha presentat la pilota de la final –FutCat Pro– i la FCF ha anunciat que l’àrbitre de la final serà Albert Català Ferran, assistit per Mariona Peralta Geis i Jesús Mira García. Juan Manuel Martin Varas serà el quart àrbitre.

Els capitans i presidents del Sant Andreu i del Vilafranca han parlat sobre la final. Camino ha fet una crida a l’assistència de l’afició a la final i ha recordat la Copa Catalunya que el Sant Andreu va guanyar l’any 2008 derrotant el Barça a les semifinals i l’Espanyol a la final. Guerrero ha reconegut que el vestidor quadribarrat encara no pensa en la final perquè en té una altra el diumenge contra l’Horta, però que a partir de diumenge a la tarda començaran a preparar el partit i que té moltes ganes de veure l’ambient que hi haurà a l’estadi.

Recordem que la final entre la UE Sant Andreu i el FC Vilafranca es jugarà dimecres vinent, Primer de Maig, a les 18:00h a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. Les entrades són de franc i poden descarregar-se a través d’aquest enllaç, seleccionant la zona destinada a l’afició andreuenca. L’accés serà per la porta del carrer de la Residència.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019