Es presenta la final de la 30a Copa Catalunya

Aquest migdia s’ha presentat la 30ª final de la Copa Catalunya a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El Sant Andreu hi ha estat representat amb el president del club, Manuel Camino, i el capità del primer equip, Dani Guerrero. La FCF ha anunciat que ja s’han

S’ha presentat la pilota de la final –FutCat Pro– i la FCF ha anunciat que l’àrbitre de la final serà Albert Català Ferran, assistit per Mariona Peralta Geis i Jesús Mira García. Juan Manuel Martin Varas serà el quart àrbitre.

https://twitter.com/uesantandreu/status/1121718940508545024

Els capitans i presidents del Sant Andreu i del Vilafranca han parlat sobre la final. Camino ha fet una crida a l’assistència de l’afició a la final i ha recordat la Copa Catalunya que el Sant Andreu va guanyar l’any 2008 derrotant el Barça a les semifinals i l’Espanyol a la final. Guerrero ha reconegut que el vestidor quadribarrat encara no pensa en la final perquè en té una altra el diumenge contra l’Horta, però que a partir de diumenge a la tarda començaran a preparar el partit i que té moltes ganes de veure l’ambient que hi haurà a l’estadi.

Recordem que la final entre la UE Sant Andreu i el FC Vilafranca es jugarà dimecres vinent, Primer de Maig, a les 18:00h a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. Les entrades són de franc i poden descarregar-se a través d’aquest enllaç, seleccionant la zona destinada a l’afició andreuenca. L’accés serà per la porta del carrer de la Residència.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS