Fes Poble! Promoció per dissabte

La UE Sant Andreu engega una campanya per promoure l’assistència al partit de dissabte al Narcís Sala contra el Cerdanyola CF (20:00 h). El dia de l’enfrontament presenta un tiquet de compra del mateix dissabte 13 d’abril d’un comerç de l’Eix Comercial o l’Associació de Comerciants Onze de Setembre i entraràs de franc al lateral del Narcís Sala. L’accés és per la porta 7 en què s’haurà de mostrar el tiquet.

El Sant Andreu encara la recta final de temporada amb l’objectiu d’assolir la quarta plaça i classificar-se per a la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. Aquest dissabte fes Poble i vine al Narcís Sala a la tarda!

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019