Fes Poble! Promoció per dissabte

La UE Sant Andreu engega una campanya per promoure l’assistència al partit de dissabte al Narcís Sala contra el Cerdanyola CF (20:00 h). El dia de l’enfrontament presenta un tiquet de compra del mateix dissabte 13 d’abril d’un comerç de l’Eix Comercial o l’Associació de Comerciants Onze de Setembre i entraràs de franc al lateral del Narcís Sala. L’accés és per la porta 7 en què s’haurà de mostrar el tiquet.

El Sant Andreu encara la recta final de temporada amb l’objectiu d’assolir la quarta plaça i classificar-se per a la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. Aquest dissabte fes Poble i vine al Narcís Sala a la tarda!

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019