Final de la Copa Catalunya: adquisició d’entrades

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha posat en marxa el procés per a adquirir entrades de cara a la final de la Copa Catalunya, que es jugarà dimecres vinent, Primer de Maig, a les 18:00h a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. El Sant Andreu s’enfrontarà al Vilafranca i cercarà el segon títol del seu palmarès.

Les entrades, que són de franc, poden adquirir-se en aquest enllaç. Poden demanar-se fins a quatre entrades alhora i pot seleccionar-se la zona destinada a l’afició andreuenca. Tot el procés el gestiona la FCF.

La zona destinada a la nostra afició està situada al lateral i part dels gols. S’hi haurà d’accedir pel carrer de la Residència, tal com indica el gràfic elaborat per la FCF.

Som-hi quadribarrats, omplim l’estadi de L’Hospitalet!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS