La primera final contra el Vilafranca

El Sant Andreu s’enfronta diumenge al Vilafranca, el club rival a la final de la Copa Catalunya que es jugarà el primer de maig. L’equip de Mikel Azparren afronta la primera final contra els vilafranquins amb la necessitat d’endur-se un resultat positiu de l’Alt Penedès, davant un rival que es jugarà les últimes opcions de disputar la promoció d’ascens. L’afició es desplaçarà de nou per a empènyer els quadribarrats.

Els andreuencs arriben amb plenitud de joc i eficàcia golejadora a l’important duel contra el Vilafranca. Deu jornades d’imbatibilitat, bones sensacions futbolístiques i set victòries avalen un Sant Andreu que afronta aquest desplaçament com la primera final contra els vilafranquins. A la gespa i a la grada, els quadribarrats es deixaran la pell per a intentar lligar els tres punts i acostar-se a l’Horta.

El Vilafranca arriba al duel amb 52 punts, cinc menys que el Sant Andreu i a vuit de l’Horta. Es tracta, per tant, d’un partit vital pel conjunt vilafranquí per a escurçar la distància amb els andreuencs i intentar esgotar les seves opcions de jugar la promoció d’ascens. Els locals havien entrat en una bona dinàmica que va veure’s frenada la setmana passada amb una derrota per la mínima a Cerdanyola.

Azparren no podrà comptar amb Víctor Alonso, Ton Alcover, Carroza ni Kuku per lesió. Dani Guerrero i Juanan són dubte. Un juvenil, encara per confirmar, completarà la convocatòria.

FC VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 7 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Municipal de Vilafranca
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Nil Jara Marzo (Tarragona)
Seguiment@uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS