Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Els dos equips andreuencs juguen aquest cap de setmana contra rivals de la part alta de la lliga. El Juvenil A rep dissabte el FC Girona B al Narcís Sala (13:30 h) amb l’objectiu de tornar a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic visita diumenge el camp del CD Montcada (12:00 h) amb la necessitat d’aconseguir un bon resultat per intentar allunyar-se del perill del descens.

Juvenil A – FC Girona B

L’equip andreuenc, amb l’empat en el temps afegit la passada jornada contra el Jàbac Terrassa, va agafar una mica d’aire sobre el descens i s’ha col·locat a cinc punts de marge. Tot i això, el Juvenil A ha encadenat quatre jornades consecutives sense guanyar i ha tornat a mirar de reüll la zona calenta de la classificació. Aquest dissabte el conjunt entrenat per Ignasi Senabre rep el FC Girona B, el setè classificat, al Narcís Sala (13:30 h).

Els gironins són un equip bastant irregular. Dues victòries i dues derrotes en els últims quatre partits. A més, el seu balanç global fora de casa durant la lliga segueix amb el mateix guió amb cinc triomfs, quatre empats i cinc desfetes. El conjunt quadribarrat vol tornar al camí de la victòria, i més com a local, que fa sis jornades que no guanya al Narcís Sala, per allunyar-se del descens i agafar confiança de cara els últims quatre partits de lliga en què tres són contra equips que actualment ocupen plaça de descens. Per tant, com més marge tingui l’equip andreuenc sobre la zona calenta de la classificació, amb més seguretat encararà unes últimes jornades d’infart.

CD Montcada – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat està immers en la lluita per la permanència. El conjunt dirigit per Dani López ocupa la catorzena plaça, que faria jugar la promoció de descens, i està igualat a punts amb el Young Talent Badalona Sud, equip que perdria la categoria, i a tan sols un punt de la salvació. La recent dinàmica dels andreuencs, amb set punts dels últims quinze, ha fet remuntar l’equip, tot i que l’última jornada van perdre per 0-4 contra el CF Mollet UE en un resultat enganyós, ja que en el 85′ el partit anava 0-1. Aquest diumenge el filial es desplaça al camp del CD Montcada (12:00 h).

Els montcadencs són els quarts classificats, però han acumulat una mala ratxa amb tres jornades consecutives sense guanyar (dos empats i una derrota). El Sant Andreu Atlètic necessita sumar els tres punts, tot i que el partit serà molt complicat en un camp en què el Montcada es fa fort amb set victòries, tres empats i quatre derrotes.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS