Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada important pels equips andreuencs. En aquest tram final de temporada cada partit és més important que l’anterior per tal d’assolir la permanència, l’objectiu d’ambdós equips quadribarrats. El Juvenil A juga aquest dissabte al camp del rival directe, el Club Gimnàstic Tarragona B (16:00 h), equip que marca el descens i està a sis punts dels homes entrenats per Ignasi Senabre. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic rep diumenge el CP Sarrià al Narcís Sala (17:00 h).

Club Gimnàstic Tarragona B – Juvenil A

Després de dos empats consecutius l’equip andreuenc vol retrobar-se amb la victòria. Queden quatre jornades de lliga i el Juvenil A té un avantatge de sis punts sobre el descens. Si els andreuencs guanyen aquest dissabte al camp del Club Gimnàstic Tarragona B (16:00 h) pràcticament segellarien la permanència al Grup 7 de Lliga Nacional. Per això de la importància d’aquest enfrontament per assolir com més aviat l’objectiu i no patir fins al final.

Els tarragonins estan en posició de descens, però amb un triple empat a punts amb Gironès-Sàbat i CF Mollet UE. Aquests dos darrers conjunts s’enfronten entre si aquesta jornada. Els tres equips tenen sis punts menys que els andreuencs. Per tant, el partit entre el Juvenil A i el Club Gimnàstic Tarragona B és com una final. L’equip tarragoní ha encadenat tres derrotes consecutives, tot i que els quadribarrats només han aconseguit tres victòries fora de casa en els quinze partits disputats a domicili. Si l’equip entrenat per Ignasi Senabre suma els tres, punts el Juvenil A tindrà a tocar l’objectiu a la següent jornada.

Sant Andreu Atlètic – CP Sarrià

El Sant Andreu Atlètic va aconseguir un bon empat la passada jornada al camp del CD Montcada, el quart classificat. Tot i això, el filial ocupa plaça de promoció de descens, empatat a punts amb el Young Talent Badalona Sud, que és l’equip que marca la permanència. El conjunt quadribarrat vol tornar al camí de la victòria, després de tres partits sense fer-ho, aquest diumenge contra el CP Sarrià al Narcís Sala (17:00 h).

El Sarrià és el novè classificat, és a dir, està a la zona mitjana i també ha encadenat una ratxa de tres jornades consecutives sense guanyar com el filial quadribarrat. El Sant Andreu Atlètic vol sumar els tres punts per intentar allunyar-se del descens perquè la lluita per no baixar està molt igualada. Tan sols tres punts separen el cuer de la salvació i queden cinc partits per disputar-se.

Imatge: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS