Prèvia Juvenil i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs i, de nou, contra rivals de la part alta de la classificació. El Juvenil A vol trencar la dinàmica de dues derrotes consecutives i es desplaça aquest dissabte al camp de la Unió Jàbac i Terrassa (16:15 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic, que ha aconseguit sortir de la zona de descens, rep aquest diumenge al Narcís Sala el CF Mollet UE (18:00 h).

Unió Jàbac i Terrassa – Juvenil A

Amb les dues últimes derrotes el Juvenil A ha reduït el seu avantatge sobre el descens a tan sols quatre punts. Queden sis jornades per disputar-se i els andreuencs volen segellar la permanència al Grup 7 de Lliga Nacional com més aviat possible. Aquest dissabte, però, es desplacen al camp de la Unió Jàbac i Terrassa (16:15 h), el cinquè classificat, que està immers en la lluita per ascendir de categoria.

El Jàbac i Terrassa no arriba en un bon moment després d’encadenar dues derrotes i un empat en els últims tres partits. El Juvenil A haurà d’aprofitar que, tot i que els andreuencs han perdut els dos últims enfrontaments contra rivals de la part alta de la lliga, els encontres han estat molt igualats fins al final. És a dir, que els homes d’Ignasi Senabre competeixen bé, però els petits detalls els estan penalitzant. Una victòria quadribarrada aquest cap de setmana significaria tornar a tenir un avantatge important sobre el descens.

Sant Andreu Atlètic – CF Mollet UE

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat dues jornades consecutives fora del descens. El filial quadribarrat està en una bona dinàmica després de sumar set dels últims dotze punts possibles. Tot i això, no val a badar perquè està empatat a punts amb el CF Singuerlin, que faria promoció per no baixar, i només un punt per sobre del descens. Aquest diumenge el conjunt entrenat per Dani López rep el CF Mollet UE al Narcís Sala (18:00 h).

El Mollet és el tercer classificat i ha guanyat tres dels últims quatre partits disputats. El Sant Andreu Atlètic, però, amb la millora en les últimes jornades ha guanyat en competitivitat i l’última mostra va ser l’empat 0-0 al camp del líder, el CE Mataró, la passada jornada. Un bon resultat pel filial quadribarrat aquest diumenge seria un pas de gegant per seguir fora del descens per tercera jornada consecutiva.

Imatge: Instant d’un partit entre el Juvenil A i el CF Damm | CF Damm.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS