Sofriment i victòria vital (0-1)

El Sant Andreu s’ha endut tres punts vitals de Vilafranca. Les aturades de Segovia i un gol de Josu a la primera meitat han decantat la balança del costat andreuenc. Els locals s’han quedat amb deu a la segona part per expulsió de Sierra, però els quadribarrats no han pogut sentenciar el partit i han patit els últims minuts. Llamas ha jugat el seu partit 150 amb el Sant Andreu i David López el número 100.

Els quadribarrats arribaven a Vilafranca amb la necessitat de guanyar per a mantenir-se a només tres punts de l’Horta a la classificació, i amb la novetat de Juanan a la convocatòria després de diverses jornades fora per lesió. El partit ha començat igualat, però quan havia transcorregut un quart d’hora els locals han gaudit de tres oportunitats clares.

Balboa s’ha regirat dins l’àrea i Segovia ha blocat el xut creuat (14’). A la jugada següent, una rematada en planxa ha anat fora per poc. I a la següent, Segovia ha fet un tros d’aturada en un xut ras i sec d’Oribe. El Sant Andreu no estava còmode, però a la primera oportunitat ha fet diana. Ferran ha connectat amb Josu en un contracop fulminant i el 22 quadribarrat, en estat de gràcia, ha superat la sortida de Miguel Ramos (21’).

Segovia ha deixat de nou la porteria a zero.El gol ha fet mal al Vilafranca i el partit s’ha començat a crispar. Óscar Muñoz ha fregat el segon en una rematada que s’ha enverinat després de rebotar en un defensa, i Ramos ha volat per a treure-la (24’), i Segovia ha evitat l’empat d’Oribe en un xut bombat des de la frontal (33’), i Ramos ha refusat una rematada d’Óscar des de terra (35’).

A la represa, el Vilafranca ha continuat cercant l’empat. Segovia ha refusat un xut de Balboa (47’) i ha blocat una rematada a la mitja volta de Josep Díez (49’). Ramos ha blocat un xut de Sergi Garcia. L’encontre s’ha trencat al minut 65 amb l’expulsió de Sierra, que ha vist la segona groga i la corresponent vermella per una falta a destemps al mig del camp. El Sant Andreu ha gaudit de superioritat numèrica, però no ha pogut sentenciar el partit.

L’afició s’ha desplaçat en massa a Vilafranca.

Ramos ha posat els punys per a desviar un xut de falta de Josu (66’) i una rematada de cap d’Óscar Muñoz no ha trobat porteria per poc (74’). Abans, Segovia havia refusat una falta d’Oribe i Noguera havia tret una jugada perillosa sota pals (74’). El Vilafranca ha atacat amb insistència i el Sant Andreu s’ha vist obligat a defensar els últims minuts davant el perill local.

Finalment, el Sant Andreu ha pogut tancar la porteria i endur-se tres punts valuosíssims de Vilafranca. Ara els andreuencs jugaran dos partits consecutius al Narcís Sala: contra el Cerdanyola el dissabte 13 (20:00h) i contra el Castelldefels el dijous 18, a la mateixa hora.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FC Vilafranca (0): Miguel Ramos, Sierra, Fontanils, Josep Díez (Jaume, 73’), Sergi (Gestí, 46’), Boira, Pelegrín, Via, Oribe, Balboa (Sardà, 62’) i Rosillo.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Guillem, 83’), Jaume, Guerrero, Sergi Garcia (Felipe Sá, 60’), Ferran (Juanan, 77’), Josu i Óscar Muñoz.

Gol: 0-1 Josu (21’).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona), ha amonestat Sierra, Miguel Ramos, Boira i Oribe pels locals i Llamas, David López i Felipe Sá pels visitants. Ha expulsat Sierra (65’) per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Vilafranca.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS