El Sant Andreu clou la temporada aquest diumenge (12:00h) al Narcís Sala amb l’únic objectiu de guanyar per a donar l’última alegria a l’afició. L’equip de Mikel Azparren acabarà cinquè, però té a l’abast una puntuació que feia temporades que no es veia. En joc també hi ha la continuïtat de setze jornades consecutives d’imbatibilitat, gairebé una volta sencera.

Els quadribarrats acomiaden una temporada a la qual només ha faltat la cirereta de disputar el ‘play off’ d’ascens. La trajectòria a la Copa del Rei i el triomf històric a la Copa Catalunya han estat dues grans alegries pels aficionats andreuencs, que han gaudit d’una segona volta espectacular que ha permès que el Sant Andreu lluités per la quarta plaça fins gairebé l’última jornada. Setze jornades d’imbatibilitat que malgrat tot no han estat suficients per a assolir l’objectiu.

El Figueres arriba al Narcís Sala amb els deures fets, tot i que l’equip empordanès ha patit fins el final per a evitar de caure en una possible plaça de descens compensat. Serà, per tant, un partit sense pressió per cap equip.

Azparren complirà el segon partit de sanció, i té la baixa de Víctor Alonso per lesió.

UE SANT ANDREU – UE FIGUERES

Competició: Jornada 42 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 de maig, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joel Luceño Soriano (del. Tarragona), assistit per Daniel Lucas Gómez (Baix Llobregat) i Jordi Moreno Caparrós (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS