Derrota intranscendent (0-1)

El Sant Andreu ha tancat la temporada al Narcís Sala amb una derrota contra el Figueres. Ritxi ha decantat el partit en un gol nascut en un contracop poc després de la mitja part. Al descans, el club ha rendit homenatge als exjugadors que fa cinquanta anys van portar el Sant Andreu a Segona A. 

Els quadribarrats han portat el pes del partit davant un Figueres que ha prioritzat no encaixar gols. La primera part ha tingut un ritme lent, sense grans oportunitats per cap dels dos equips. Iván Fuentes ha blocat un xut dels empordanesos al primer minut, però no ha hagut d’enfrontar-se a més situacions de perill.

Guillem ha tingut bones oportunitats i ha fet un gran partit.

L’andreuenc més perillós ha estat Guillem. Ha rematat sense encert una centrada rasa de Carlos després d’una bona jugada per la banda esquerra (13) i se li ha escapat un xut amb rosca (30’). Ton Alcover tampoc ha tingut sort en un xut des de fora l’àrea (20’). Abans del descans, Juanan ha rematat una jugada d’estratègia, però la pilota ha topat amb les cames d’un defensa (37’).

A la represa, de nou Guillem ha creat perill. Josu ha marxat per la dreta, ha centrat i Guillem ha rematat. La pilota, però, ha fregat just en un defensa perquè Aroca pogués blocar-la (50’). El porter visitant també ha pogut aturar un xut de Josu (55’). El Figueres, en un contracop, s’ha avançat amb un gol de Ritxi poc després (61’). El Sant Andreu ha intentat empatar i Alcover ha estavellat un xut al cos del porter (63’).

Ton Alcover, concentrat per executar una falta que no ha estat gol per poc.

Els andreuencs han percudit cercant l’empat. Aroca s’ha erigit com un baluard blocant un xut creuat de Juanan (66’) i amb dues intervencions consecutives davant canonades de Ton Alcover, un xut potentíssim des de fora l’àrea (69’) i una falta directa des del vèrtex esquerre de l’àrea (71’).

El Figueres ha sabut tancar la porteria els últims vint minuts, mentre que el Sant Andreu ho ha intentat sense poder generar més oportunitats clares de gol. Al final, els quadribarrats acaben la lliga cinquens amb 71 punts.

Fotografies: Judit Andreu – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Iván, Jaume, Carroza, Noguera, David López (Kuku, 70’), Guerrero (Sergi Garcia, 60’), Alcover, Juanan, Guillem, Josu i Carlos (Ferran, 81’).

UE Figueres (1): Aroca, Pol, Romero, Canal, Tena, Vilanova (Bora Barry, 77’), Ritxi, Ferrón (Álvaro, 82’), Gelmà (Medinilla, 90’), Sergio Álvarez i Espuña.

Gols: 0-1 Ritxi (61’).

Àrbitre: Sr. Luceño Soriano (del. Tarragona), ha amonestat Segovia, Josu i Sergi Garcia pels locals i Ritxi pels visitants. Ha expulsat el tècnic andreuenc Sergi Pujol de la banqueta.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 42 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Montserrat Blanco, mare de l’exdirectiu andreuenc Carles Barberà i una de les persones que va enregistrar l’himne del club. L’andreuenc Pròsper Puig, Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona, ha fet el servei d’honor. Al descans, s’han homenatjat jugadors quadribarrats que fa cinquanta anys van aconseguir l’ascens a Segona A.

RODA DE PREMSA DE XAVI JIMÉNEZ

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS