Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Mala jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A, que ja no es jugava res a causa de tenir assolida la permanència, ha perdut contra l’EF Gironès-Sàbat (1-2) en l’últim partit de la temporada. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha patit una dura desfeta al camp del FC Valldoreix (4-1) i es complica bastant les opcions de salvar la categoria.

Derrota del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A ha tancat la temporada amb derrota. Després d’assegurar la salvació matemàtica en la passada jornada el conjunt andreuenc afrontava amb tranquil·litat l’últim partit de lliga. Els homes d’Ignasi Senabre, però, volien sumar una victòria per acabar la competició amb un bon sabor de boca i han començat el duel amb molta intensitat. Fins i tot Ivan Mañana ha obert la llauna amb el seu gol (26′). Els quadribarrats han fet una gran primera part, però just abans del descans l’EF Gironès-Sàbat ha empatat el matx amb la diana de Cherif Amadou (42′).

A la represa, de nou, el Juvenil A ha sortit endollat. A més, el partit s’ha posat de cara quan l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa el porter visitant, Marc Quer, en el 60′. El conjunt andreuenc no ha estat encertat en la finalització i l’equip gironí ho ha aprofitat, en una de les poques aproximacions, per marcar el segon gol i endur-se els tres punts del Narcís Sala. Finalment derrota del Juvenil A, que ja ha acabat la temporada 2018/2019 i amb l’objectiu d’haver assolit la permanència a Lliga Nacional. La pròxima temporada caldrà lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor!

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Roger Estrada, Izan Espinosa, Alexis Jose (Elhadji Ousmane, 72′), Victor Hugo, Sergi Dominguez, Jorge Emilio, Victor Lamela (Oriol Solina, 63′), Daniel Santiago (Adrian Gomez, 63′), Ivan Mañana, Alex Calatrava i Jomi Nazarov (Ricard Vidal, 63′).

EF Gironès-Sábat (2): Marc Quer, Joel Iglesias, Pol Buxasas (Joan Lleal, 74′), Nil Rius, Hugo Marquez (Sergi Laurent, 63′), Alexis Garcia, Joel Casado (Oriol Marteles, 60′), David Llorens (Bernat Vilarrubi, 67′), Cherif Amadou, Genis Cargol i Suaibo.

Gols: 1-0 Ivan Mañana (26′), 1-1 Cherif Amadou (42′), 1-2 Suaibo (82′).

Àrbitre: Sr. Gerard Castellet Julia (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Mar Quer (vermella directa-60′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 34 del Grup 7 de Lliga Nacional, l’últim partit de la temporada, disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (4-1)

El Sant Andreu Atlètic, amb la derrota al camp del FC Valldoreix, s’ha complicat la seva permanència a la Segona Catalana. Era la penúltima jornada i una victòria, com a mínim, podia assegurar evitar el descens directe. El partit ha començat de cara pel filial quadribarrat quan Xavier Miras ha fet el 0-1 (18′). Els futbolistes entrenats per Dani López havien fet el més difícil, avançar-se en el marcador, i a partir d’aquest moment han cedit la iniciativa al conjunt local. Els andreuencs, ben ordenats en defensa, han mantingut el 0-1 durant tota la primera part.

Al segon temps, el Valldoreix ha fet valer que és un equip de la part alta de la classificació i en tan sols deu minuts ha remuntat el partit i pràcticament segellat la victòria amb els gols de Manuel Valenzuela (51′), Jacobo Fernandez (56′) i Jan Garcia-Planas (61′). El Sant Andreu Atlètic ha intentat reaccionar, però no ha pogut, i el conjunt local ha fet el quart gol a càrrec de Nicolas Olondriz (88′). Amb aquesta derrota el filial passa a ocupar plaça de descens directe, empatat a punts amb el CE Pubilla Casas, que faria promoció per no baixar, i a tres de la salvació. Queda només una jornada per disputar-se i n’hi ha diverses combinacions perquè el Sant Andreu Atlètic no perdi la categoria, com a mínim, en el pròxim partit. Una victòria seria molt important per augmentar aquestes opcions.

Fitxa tècnica

FC Valldoreix (4): Manel Torrents, Ignacio Maria (Jacobo Fernandez, 46′), Carlos Belmar, Gabriel Torres, Mario Cortiles (Jorge Giner, 83′), Alvaro Bretons (Borja Valls, 62′), Jordi Morcego, Jan Garcia-Planas (Victor Pizarro, 73′), Manuel Valenzuela (Nicolas Olondriz, 57′), Marc de Quintana i Ignacio Gesa.

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Boixaderas, Carlos Raul (Albert Aragoncillo, 67′), Wanderson Jose, David Heras, Sergi Lobo, Xavier Miras (Sergi Jurado, 62′), Marc Montejo, Cristian Poyatos (Axel Joaquin, 86′), Jose Gregorio (Marc Viver, 62′), Alex Montero i Yasser Chapfika.

Gols: 0-1 Xavier Miras (18′), 1-1 Manuel Valenzuela (51′), 1-2 Jacobo Fernandez (56′), 1-3 Jan Garcia-Planas (61′), 1-4 Nicolas Olondriz (88′).

Àrbitre: Sr. Pol Cirauqui Garcia (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Wanderson Jose (51′), Carlos Raul (87′), Xavier Miras (vermella directa-89′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 33 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Vallvidrera.

Imatge Arxiu: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS