El Cadet “A”, classificat pel Campionat de Catalunya

El Cadet “A” del futbol base de la UE Sant Andreu, amb la victòria d’aquest dissabte contra el Llagostera (1-2), s’ha classificat matemàticament pel Campionat de Catalunya en què juguen els vuits equips millors posicionats a la Divisió d’Honor.

La gran campanya de l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano i Arnau Jariod ha fet que tinguin el premi de disputar el Campionat de Catalunya en aquest tram final de temporada. Una competició que enfrontarà el Cadet “A” de la UE Sant Andreu contra FC Barcelona, Girona FC, RCD Espanyol, UE Cornellà, Club Gimnàstic Manresa i un altre equip perquè encara queda per decidir una plaça.

Moltes felicitats, Cadet “A”!

Imatge: El Cadet A de la UE Sant Andreu | UE Sant Andreu.

Més en

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019