El Cadet “A”, classificat pel Campionat de Catalunya

El Cadet “A” del futbol base de la UE Sant Andreu, amb la victòria d’aquest dissabte contra el Llagostera (1-2), s’ha classificat matemàticament pel Campionat de Catalunya en què juguen els vuits equips millors posicionats a la Divisió d’Honor.

La gran campanya de l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano i Arnau Jariod ha fet que tinguin el premi de disputar el Campionat de Catalunya en aquest tram final de temporada. Una competició que enfrontarà el Cadet “A” de la UE Sant Andreu contra FC Barcelona, Girona FC, RCD Espanyol, UE Cornellà, Club Gimnàstic Manresa i un altre equip perquè encara queda per decidir una plaça.

Moltes felicitats, Cadet “A”!

Imatge: El Cadet A de la UE Sant Andreu | UE Sant Andreu.

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019