El Cadet “A”, classificat pel Campionat de Catalunya

El Cadet “A” del futbol base de la UE Sant Andreu, amb la victòria d’aquest dissabte contra el Llagostera (1-2), s’ha classificat matemàticament pel Campionat de Catalunya en què juguen els vuits equips millors posicionats a la Divisió d’Honor.

La gran campanya de l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano i Arnau Jariod ha fet que tinguin el premi de disputar el Campionat de Catalunya en aquest tram final de temporada. Una competició que enfrontarà el Cadet “A” de la UE Sant Andreu contra FC Barcelona, Girona FC, RCD Espanyol, UE Cornellà, Club Gimnàstic Manresa i un altre equip perquè encara queda per decidir una plaça.

Moltes felicitats, Cadet “A”!

Imatge: El Cadet A de la UE Sant Andreu | UE Sant Andreu.

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019