El Juvenil A certifica la permanència a Lliga Nacional

El Juvenil A ha assegurat la salvació matemàtica a Lliga Nacional. Tot i que aquest dissabte ha perdut per la mínima contra la FE Palamós (1-0), la combinació amb altres resultats de la competició ha fet que el conjunt andreuenc certifiqui la permanència a la penúltima jornada. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Ignasi Senabre assoleix l’objectiu de mantenir la categoria.

L’equip quadribarrat arribava en una situació favorable per salvar-se matemàticament. Depenia de si mateix en el partit al camp del cuer i ja descendit FE Palamós. Tot i que els palamosins ja han perdut la categoria han plantejat un enfrontament molt travat. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se en la possessió de la pilota i arribar amb cert perill a l’àrea rival. Poques ocasions de gol i s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. A poc a poc, el Juvenil A ha pitjat l’accelerador per guanyar el partit i certificar la permanència, però no ha estat gaire encertat en la finalització. La FE Palamós s’ha replegat en defensa i ha esperat a aprofitar algun contracop. Els palamosins, en el temps afegit, han aconseguit fer l’únic gol del matx a través d’un penal que ha transformat Josep Viñas. Finalment derrota per la mínima del Juvenil A, però que queda diluïda perquè amb l’empat entre el Gimnàstic Tarragona B i l’AT Segre (1-1) els andreuencs han assegurat la permanència matemàtica. El conjunt quadribarrat serà la temporada que ve equip de Lliga Nacional.

El Juvenil A ha patit en aquest tram final de temporada, perquè no acabava de certificar la salvació, però a la penúltima jornada ha assolit l’objectiu.

Moltes felicitats, Juvenil A!

Fitxa tècnica

FE Palamós (1): Mario Mendoza, Albert Sabate, Francesc Mendez, Albert Soley, Ayoub Jaaidi, Abel Riola, Lasha Labadze, Pol Lozano, Ruben Acosta, Josep Viñas i Marc Perez.

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Adrian Gomez, 67′), Daniel Santiago (Sergi Dominguez, 89′), Ivan Mañana (Alejandro Romera, 65′), Alex Calatrava i Jomi Nazarov (Ericsson Antonio, 83′).

Gol: 1-0 Josep Viñas (penal-92′).

Àrbitre: Sr. Rafael Aguilar Prat (del. Vallès Occidental) ha amonestat Ayoub Jaaidi (12′), Ruben Acosta (71′), Albert Sabate (77′) pels locals i Marc Arnau (71′) pel Juvenil A.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 33 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal Nou Palamós-Costa Brava.

Imatge: Alineació titular del Juvenil A enfront de la FE Palamós | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS