El Juvenil A certifica la permanència a Lliga Nacional

El Juvenil A ha assegurat la salvació matemàtica a Lliga Nacional. Tot i que aquest dissabte ha perdut per la mínima contra la FE Palamós (1-0), la combinació amb altres resultats de la competició ha fet que el conjunt andreuenc certifiqui la permanència a la penúltima jornada. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Ignasi Senabre assoleix l’objectiu de mantenir la categoria.

L’equip quadribarrat arribava en una situació favorable per salvar-se matemàticament. Depenia de si mateix en el partit al camp del cuer i ja descendit FE Palamós. Tot i que els palamosins ja han perdut la categoria han plantejat un enfrontament molt travat. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se en la possessió de la pilota i arribar amb cert perill a l’àrea rival. Poques ocasions de gol i s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. A poc a poc, el Juvenil A ha pitjat l’accelerador per guanyar el partit i certificar la permanència, però no ha estat gaire encertat en la finalització. La FE Palamós s’ha replegat en defensa i ha esperat a aprofitar algun contracop. Els palamosins, en el temps afegit, han aconseguit fer l’únic gol del matx a través d’un penal que ha transformat Josep Viñas. Finalment derrota per la mínima del Juvenil A, però que queda diluïda perquè amb l’empat entre el Gimnàstic Tarragona B i l’AT Segre (1-1) els andreuencs han assegurat la permanència matemàtica. El conjunt quadribarrat serà la temporada que ve equip de Lliga Nacional.

El Juvenil A ha patit en aquest tram final de temporada, perquè no acabava de certificar la salvació, però a la penúltima jornada ha assolit l’objectiu.

Moltes felicitats, Juvenil A!

Fitxa tècnica

FE Palamós (1): Mario Mendoza, Albert Sabate, Francesc Mendez, Albert Soley, Ayoub Jaaidi, Abel Riola, Lasha Labadze, Pol Lozano, Ruben Acosta, Josep Viñas i Marc Perez.

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Adrian Gomez, 67′), Daniel Santiago (Sergi Dominguez, 89′), Ivan Mañana (Alejandro Romera, 65′), Alex Calatrava i Jomi Nazarov (Ericsson Antonio, 83′).

Gol: 1-0 Josep Viñas (penal-92′).

Àrbitre: Sr. Rafael Aguilar Prat (del. Vallès Occidental) ha amonestat Ayoub Jaaidi (12′), Ruben Acosta (71′), Albert Sabate (77′) pels locals i Marc Arnau (71′) pel Juvenil A.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 33 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal Nou Palamós-Costa Brava.

Imatge: Alineació titular del Juvenil A enfront de la FE Palamós | UE Sant Andreu.

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020