El Sant Andreu Atlètic baixa a Tercera Catalana

sant andreu escut

El filial quadribarrat no depenia d’ell mateix per salvar la categoria a l’última jornada de lliga en què només optava a acabar, com a màxim, en promoció per no baixar, però ha perdut per la mínima contra el Young Talent Badalona Sud (0-1). Una desfeta que significa el descens a Tercera Catalana. L’estada del Sant Andreu Atlètic a la Segona Catalana ha durat dues temporades.

El Sant Andreu Atlètic necessitava obtenir un millor resultat que el CE Pubilla Casas per no perdre la categoria i jugar la promoció de descens. Tot i això, el filial no ha pogut vèncer el Young Talent Badalona Sud, un rival que estava pràcticament descendit, però amb una mínima probabilitat encara de jugar el ‘play-out’. Ha estat un enfrontament amb molta tensió. L’equip entrenat per Dani López ha començat intens amb l’objectiu d’anar ràpidament per feina. El conjunt andreuenc ha tingut les primeres oportunitats clares del partit, però no ha estat encertat. El Young Talent Badalona Sud, ben ordenat en defensa, just abans del descans ha obert la llauna mitjançant el gol de Daniel Martin, que ha suposat un fort cop anímic al filial quadribarrat (44′).

A la represa, els andreuencs han intentat reaccionar, però ha continuat la mateixa dinàmica desencertada en la definició. Els minuts anaven passant i els nervis en el Sant Andreu Atlètic augmentaven. El Young Talent Badalona Sud s’ha replegat enrere i s’ha dedicat a defensar amb dents i ungles el resultat. Finalment el Sant Andreu Atlètic ha perdut per la mínima i descendeix a Tercera Catalana.

El Sant Andreu Atlètic l’ha penalitzat els mals resultats obtinguts a mitjans de temporada. El filial va començar la lliga amb bons marcadors, però la mala ratxa a meitat de campanya, en què fins i tot va haver-hi un canvi d’entrenador a la banqueta andreuenca, ha damnificat massa el conjunt andreuenc. Els bons resultats del tram final de lliga no han estat suficients per salvar la categoria. L’objectiu de la pròxima temporada serà retornar el filial a la Segona Catalana.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Boixaderas, Carlos Raul, Sergi Lobo, David Heras, Yasser Chapfika, Axel Joaquin (Sergi Jurado, 51′), Cristian Poyatos, José Gregorio, Alex Montero, Albert Aragoncillo i Marc Viver.

Young Talent Badalona Sud (1): Marcos Chinchilla, Alejandro Aguilera (Adrian Ruiz, 69′), Daniel Cal, Cyril Fabien, Carlos Garcia, Joel Ramajo, Joel Navas (Alejandro González, 84′), Daniel Martin, Alberto Lopez (Marcos Antonio, 74′), José Antonio Ferron (Antonio Calvo, 46′) i Antonio Bellon.

Gol: 0-1 Daniel Martin (44′).

Àrbitre: Sra. Victoria Petrova Borislavova (del. Barcelona) ha amonestat Cristian Poyatos (44′), Marc Viver (88′) pels andreuencs i José Antonio Ferron (44′), Alejandro González (84′) pels visitants.

Incidències: Últim partit de lliga corresponent a la jornada 34 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS