El Sant Andreu, contra l’estadística i l’Europa

El Sant Andreu i l’Europa s’enfronten al Narcís Sala amb la voluntat de desfer la ratxa d’empats entre ambdós equips en els últims derbis. Els quadribarrats necessiten els tres punts per a continuar lluitant per la promoció d’ascens, mentre que els escapulats tenen l’última oportunitat i a més poden restar opcions als andreuencs.

Ja celebrada la victòria a la Copa Catalunya, el Sant Andreu se centra de nou en la lliga. Queden només tres jornades i l’equip de Mikel Azparren necessita sumar els nou punts i esperar una ensopegada de l’Horta en forma de derrota. Els andreuencs oferiran la Copa a l’afició, que de nou encoratjarà l’equip els noranta minuts en una nova demostració en un derbi.

El primer rival en aquesta sèrie final és l’Europa, que encara té alguna opció matemàtica de quedar quart. El conjunt gracienc arriba al Narcís Sala en una bona ratxa, amb sis victòries i un empat les últimes set jornades. L’Europa és sisè i amb el triomf donaria un cop definitiu al Sant Andreu i s’acostaria almenys a la cinquena plaça.

Azparren té la baixa de Víctor Alonso per lesió i el dubte de Juanan per unes molèsties físiques. Per altra banda recupera Josu i Jaume després de la sanció de diumenge passat. L’Europa té la baixa d’Alberto per acumulació de targetes.

UE SANT ANDREU – CE EUROPA

Competició: Jornada 40 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 5 de maig, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Alejandro Carrillo Vílchez (del. Barcelona), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Max Elías Van Esso Castellet (Barcelona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Àngel Garreta

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS