El Sant Andreu cremarà les naus

El Sant Andreu cerca aquest diumenge (12:00h) una victòria al camp del Martinenc que, combinada amb una punxada de l’Horta, permeti de mantenir les opcions de jugar la promoció d’ascens vives l’última jornada. L’equip de Mikel Azparren cremarà les naus contra el cuer, que vol acomiadar-se de Tercera amb un triomf al Guinardó.

Últimes dues jornades de lliga i darrer desplaçament de la temporada. El Sant Andreu visita el Martinenc abans de tancar la lliga a casa contra el Figueres amb l’obligació de sumar els tres punts per a mantenir vives les opcions fins al final. En paral·lel, l’Horta jugarà al Nou Sardenya davant un Europa que no s’hi juga res.

L’equip del Guinardó fa moltes jornades que ha descendit matemàticament, però continua competint i vol acomiadar-se de Tercera amb un triomf a casa. Seria el cinquè de tota la temporada, però cal tenir en compte que el Martinenc ha guanyat els dos últims partits.

Azparren no podrà seure a la banqueta, atès que va rebre una sanció de dos partits per haver protestat contra l’arbitratge del derbi contra l’Europa. Els quadribarrats tenen les baixes de Víctor Alonso per lesió i de Segovia i Juanma per sanció. Carroza és dubte i Juanan ja està recuperat.

FC MARTINENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 41 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 12 de maig, a les 12:00h
Estadi: Municipal del Guinardó
Arbitratge: Óscar Carballo Vázquez (del. Barcelona), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i Heaven Nuñez Ruiz (Anoia)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020