El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

El Sant Andreu serà el cinquè classificat del Grup V de la Tercera Divisió. Els quadribarrats acaben la temporada amb 71 punts, una puntuació molt alta però insuficient per assolir l’objectiu de jugar el play off. Tanmateix, la gran segona volta de l’equip de Mikel Azparren ha permès competir fins el final de la lliga malgrat l’enorme distància que separava el Sant Andreu del ‘play off’ al gener i arribar a una puntuació altíssima.

Per posar-ho en perspectiva, la temporada passada, els andreuencs van assolir també els 71 punts i van acabar segons, classificant-se per a jugar la Copa del Rei. I el primer any de l’actual projecte, en què el Sant Andreu va ser cinquè i també va quedar-se amb la mel als llavis, els quadribarrats van fer 60 punts.

Per tant, el Sant Andreu ha igualat la mateixa puntuació que la temporada passada. Cal tenir en compte que s’han disputat dues jornades més, però les xifres avalen la trajectòria de l’equip.

A més, el Sant Andreu ha jugat cinc partits de Copa del Rei i sis de Copa Catalunya, amb un balanç de nou victòries i només dues derrotes, ambdues davant l’Atlètic de Madrid. A la lliga, els quadribarrats han aconseguit vint victòries en quaranta partits. En global, doncs, 29 triomfs de 51 possibles en una temporada molt carregada, amb 30 partits concentrats durant la primera volta.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS