El triomf més amarg (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat amb solvència al Martinenc. Óscar Muñoz i Josu han obert el camí de la victòria en una gran primera part dels quadribarrats i Llamas ha arrodonit el marcador en temps afegit. El triomf, però, no serveix perquè els andreuencs mantinguin opcions matemàtiques de jugar la promoció d’ascens.

Als andreuencs només els valia la victòria per a continuar mantenint opcions i l’equip de Mikel Azparren ha sortit molt concentrat al Municipal del Guinardó. De fet, el Sant Andreu s’ha avançat a la primera oportunitat del partit, quan una pressió ha permès a Josu recuperar la pilota a la frontal i Óscar Muñoz, amb un xut ajustat des de fora l’àrea, ha batut Uri (4’).

Josu ha sentenciat el partit amb el seu tretzè gol.

El gol ha aplanat el camí pel Sant Andreu davant un Martinenc que tenia dificultats per a trenar jugades i arribar a la porteria que avui defensava Iván Fuentes. Tejada, des del mig del camp, ha intentat sorprendre el porter quadribarrat sense sort (10’). Ferran i Óscar han estat a prop del gol, però els seus xuts no han trobat porta (12’ i 23’).

A mesura que avançava la primera part, el Sant Andreu ha tingut més oportunitats de gol. Ferran ha rematat fora una centrada de Llamas (27’) i Uri ha evitat el gol de Felipe (29’) abans que els andreuencs marquessin el segon. Óscar ha cedit l’esfèrica a l’esquerra per Felipe, el brasiler ha centrat, Ton Alcover ha xutat amb potència, Uri ha refusat i Josu ha marcat a plaer (30’).

Abans del descans, Ferran ha insistit amb un xut que ha fregat el pal (32’), Ton Alcover s’ha tret una canonada que ha marxat per pocs centímetres (43’) i Uri ha evitat el doblet d’Óscar (46’). Pel Martinenc, Tejada ha enviat un xut fora (41’).

La segona meitat ha estat més disputada i amb poques oportunitats.

La segona meitat ha tingut un ritme més baix i ha estat en tot moment sota control del Sant Andreu. No hi ha hagut tantes ocasions de perill i els quadribarrats han mantingut l’avantatge. Iván Fuentes només ha hagut d’intervenir a la recta final en un xut de falta que ha refusat amb els punys (82′). Abans d’acabar el partit, Uri ha evitat el doblet d’Óscar i poc després Josu ha assistit Llamas i el lateral, amb sang freda, ha batut Uri per a arrodonir el marcador (91′), un gol pràcticament gens celebrat perquè el Sant Andreu sabia que no jugaria el ‘play off’.

Els quadribarrats acabaran la lliga cinquens amb una puntuació molt alta i tancaran la lliga al Narcís Sala diumenge vinent a les 12:00h davant el Figueres.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FC Martinenc (0): Uri, Peque, Ramón Suárez (Joel, 50′), Villegas, Sosa, Kilian, Èric, Javi Iglesias, Marçal, Édgar Tejada (Javi Sánchez, 79′) i Édgar Velasco (Roland, 50′).

UE Sant Andreu (3): Iván Fuentes, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Guerrero, Alcover (Jaume, 63′), Felipe Sá (Guillem, 78′), Ferran (Carlos, 69′), Josu i Óscar Muñoz.

Gols: 0-1 Óscar Muñóz (4′), 0-2 Josu (30′), 0-3 Llamas (91′).

Àrbitre: Sr. Carballo Vázquez (del. Barcelona), ha amonestat Kilian pels locals i Ton Alcover pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 41 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Guinardó.

RODA DE PREMSA DE XAVI JIMÉNEZ

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS