Empat del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Jornada amb regustos completament diferents entre els dos equips andreuencs. El Sant Andreu Atlètic ha empatat en l’últim moment contra el CF Singuerlin (3-3), un rival directe per eludir el descens, mentre que el Juvenil A ha perdut contra el RCD Espanyol B (2-4), tot i que el conjunt andreuenc al descans guanyava per 2-0.

Empat del Sant Andreu Atlètic (3-3)

El filial quadribarrat ha encadenat el tercer empat consecutiu amb el 3-3 aconseguit al camp del CF Singuerlín. La lluita per sortir del descens està molt igualada i ambdós equips arribaven amb la mateixa puntuació dins la zona vermella de la classificació. El partit ha començat tens i amb poques ocasions. Tot i això, a poc a poc ha anat transformant-se i en la recta final s’han viscut dos gols, un per cada equip. Francisco Javier (38′) pels locals i Marc Montejo pel Sant Andreu Atlètic (40′).

La represa ha començat de forma immillorable pel conjunt dirigit per Dani López quan Alex Montero, en la primera jugada, ha fet l’1-2 (46′). A partir d’aquest moment el filial quadribarrat ha retrocedit línies, sobretot a causa de la insistència del CF Singuerlin, que ha capgirat el marcador molt ràpidament amb les dianes de Carlos Balcarreras (65′) i Xavier Sanchez (73′). El Sant Andreu Atlètic estava perdent i necessitava empatar de la manera que fos perquè aquest era un partit crucial i finalment ho ha aconseguit en el 89′ amb el gol de Yasser Chapfika. L’empat 3-3 deixa el Sant Andreu en un triple empat a vint-i-nou punts, però ocupa plaça de descens, tot i que igualat a punts amb la salvació. Resten tres jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

CF Singuerlín (3): Raul Gonzalez, Marwan Mriche, Joel Gil, Miguel Rodríguez, Gorka Martínez, Daniel Rodriguez (Carlos López, 77′), Damian Contreras (Xavier Sanchez, 67′), Aritz Garcia, Francisco Javier, Carlos Rosas (Carlos Balcarreras, 55′) i Alejandro Castro (Antonio Aviles, 46′).

Sant Andreu Atlètic (3): Roger Boixaderas, Carlos Raul, Sergi Lobo, David Heras, Ismael Sanchez (Albert Aragoncillo, 67′), Alex Montero, Cristian Poyatos, Jose Gregorio, Marc Montejo, Yasser Chapfika i Xavier Miras (Axel Joaquin, 75′).

Gols: 1-0 Francisco Javier (38′), 1-1 Marc Montejo (40′), 1-2 Alex Montero (46′), 2-2 Carlos Balcarreras (65′), 3-2 Xavier Sanchez (73′), 3-3 Yasser Chapfika (89′).

Àrbitre: Sr. Javier Lopez Berges (del. Vallès Occidental) ha amonestat Joel Gil (33′), Daniel Rodríguez (47′), Aritz Garcia (57′ i 84′), Antonio Aviles (59′), Francisco Javier (75′), Alejandro Castro (75′), Xavier Sanchez (84′), Gorka Martínez (89′), Marwan Mriche (89′) pels locals.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 31 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al CEM Can Zam.

Derrota del Juvenil A (2-4)

El Juvenil A ha tingut a tocar una victòria de mèrit davant el RCD Espanyol B, el tercer classificat, però finalment ha acabat amb derrota. El partit ràpidament s’ha posat de cara pels andreuencs quan Victor Hugo ha fet l’1-o (7′). Poc després els homes entrenats per Ignasi Senabre han fet el segon gol, de penal, a càrrec de Jomi Nazarov (27′). El conjunt andreuenc ha fet un gran primer temps i ha arribat al descans amb el 2-0 en el marcador.

A la segona part els visitants han reaccionat, ja que estan lluitant per ser campions de la lliga. Aleix Gorjon ha retallat distàncies (55′). Els andreuencs s’han defensat amb dents i ungles, però en el tram final de partit s’han esfondrat a causa de les escomeses del RCD Espanyol B. Juan Julian ha fet el 2-2 en el 80′, Julen Alvarez el 2-3 en el 85′ i Gregorio Gracia el 2-4 en el 89′. Amb aquesta derrota els andreuencs són els dotzens classificats amb quatre punts per sobre del descens i queden només dues jornades per disputar-se. El Juvenil A intentarà la pròxima jornada assolir la permanència matemàtica.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Ericsson Antonio, 89′), Daniel Santiago, Alejandro Romera (Sergi Dominguez, 85′), Alex Calatrava (Ivan Mañana, 77′) i Jomi Nazarov (Adrian Gomez, 63′).

RCD Espanyol B (4): Juan Vicente, Ruben Sanchez, Marc Lachevre, Aleix Gorjon, Jordi Casta (Marcos Guerrero, 46′), Iker Gonzalez (Adria Ramirez, 55′), Kilian Cabrero (Enric Baquero, 55′), Gregorio Gracia, Juan Julian (Alessandro Burlamaqui, 89′), Julen Alvarez i Max Svensson.

Gols: 1-0 Victor Hugo (7′), 2-0 Jomi Nazarov (penalti-27′), 2-1 Aleix Gorjon (55′), 2-2 Juan Julian (80′), 2-3 Julen Alvarez (85′), 2-4 Gregorio Gracia (89′).

Àrbitre: Sr. Bruno Montoro Ferreiro (del. Barcelona) ha amonestat Jorge Emilio (81′) pels andreuencs i Jordi Casta (44′), Juan Julian (60′), Max Svensson (89′), Gregorio Gracia (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge destacada: Onze titular del Juvenil enfront del RCD Espanyol B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS