Ferran Jutglà causa baixa

Aquest dijous Ferran Jutglà s’ha acomiadat de la UE Sant Andreu amb un escrit a les seves xarxes socials. És la primera baixa del primer equip quadribarrat després d’acabar la temporada 2018/2019. El davanter estava cedit pel RCD Espanyol al Club andreuenc.

Ferran Jutglà ha fet una gran temporada amb el Sant Andreu en què ha anotat 6 gols i repartit 8 assistències. A més ha estat un dels jugadors més utilitzats per Mikel Azparren, ja que ha disputat 39 partits, dels quals 32 ha sortit de titular.

La trajectòria del davanter en el primer equip andreuenc va començar la temporada passada amb el seu debut, quan estava en el Juvenil A, abans d’anar al València CF a mitjans de la campanya. L’estiu passat va retornar al Sant Andreu i aquesta temporada s’ha erigit com un dels jugadors més importants de l’equip.

Des de la UE Sant Andreu volem donar les gràcies a en Ferran Jutglà per la seva entrega defensant la samarreta quadribarrada i desitjar-li molta sort en el futur. Us adjuntem el text en què el jove davanter s’ha acomiadat del Club andreuenc.

Sort i èxits, Ferran!

Text que ha escrit Ferran Jutglà en què s’acomiada de la UE Sant Andreu | Twitter Ferran Jutglà

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS