Homenatge als futbolistes de l’ascens de fa 50 anys a Segona

La UE Sant Andreu ha organitzat un homenatge diumenge als futbolistes que van portar el club a Segona Divisió A, ara que es compleixen cinquanta anys de l’últim ascens a la categoria de plata. Es farà al descans del partit que enfrontarà els andreuencs amb el Figueres.

El club ha confirmat la presència dels ex-andreuencs José Luis Delgado, Antonio Martin, Manuel Doménech, Antonio Moya, José Figuerola, José María Ruiz, Salvador Parisi, Manuel Ramón Doménech Patro, Antonio Giralt, Antonio Marín, José ‘Pepín’ Cabezas, Salvador Rué, Antonio Carbonell, Guillermo Tovar i Ramón Coll.

L’ascens va suposar la construcció de l’estadi Narcís Sala, que va inaugurar-se el 19 de març del 1970, i que la temporada vinent complirà els cinquanta anys. Va ser una de les èpoques més glorioses del Sant Andreu, amb bones classificacions a Segona, un estadi ple i grans papers a la Copa del Generalísimo.

Després del partit es farà un dinar al bar Versalles amb els ex-jugadors del Sant Andreu, familiars i la Junta Directiva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS