Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Ahir durant el descans del partit entre el Sant Andreu i el Figueres el club va homenatjar part de la plantilla que fa cinquanta anys van aconseguir portar-nos a Segona A. José Figuerola, Manel Domènech, Antonio Moya, Guillermo Tovar, José María Ruiz, Salvador Parisi, José Pepín Cabezas, Antonio Giralt i Manel Domènech ‘Patro’ van rebre una litografia del club i l’ovació de l’afició del Narcís Sala.

L’estadi andreuenc complirà cinquanta anys el 19 de març de l’any vinent. Precisament va construir-se perquè l’afició quadribarrada gaudís dels anys en què el Sant Andreu va competir a Segona A. El club ja pensa en aquesta efemèride, així com en els cent deu anys que complirà la pròxima tardor.

Els ex-jugadors andreuencs van gaudir d’una gran jornada al seu antic estadi i van acabar l’homenatge amb un dinar amb la Junta Directiva al bar Versalles. El club vol agrair la seva assistència en aquest homenatge a llegendes quadribarrades.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019