Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Ahir durant el descans del partit entre el Sant Andreu i el Figueres el club va homenatjar part de la plantilla que fa cinquanta anys van aconseguir portar-nos a Segona A. José Figuerola, Manel Domènech, Antonio Moya, Guillermo Tovar, José María Ruiz, Salvador Parisi, José Pepín Cabezas, Antonio Giralt i Manel Domènech ‘Patro’ van rebre una litografia del club i l’ovació de l’afició del Narcís Sala.

L’estadi andreuenc complirà cinquanta anys el 19 de març de l’any vinent. Precisament va construir-se perquè l’afició quadribarrada gaudís dels anys en què el Sant Andreu va competir a Segona A. El club ja pensa en aquesta efemèride, així com en els cent deu anys que complirà la pròxima tardor.

Els ex-jugadors andreuencs van gaudir d’una gran jornada al seu antic estadi i van acabar l’homenatge amb un dinar amb la Junta Directiva al bar Versalles. El club vol agrair la seva assistència en aquest homenatge a llegendes quadribarrades.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019