Inscriu-te al Campus d’Estiu 2019!

La UE Sant Andreu ja està organitzant el Campus d’Estiu d’enguany per a nens i nenes entre 4 i 16 anys. Serà entre el 25 de juny i el 2 d’agost. Hi ha dues opcions de Campus entre el torn de migdia (de 09:00 h a 14:00 h, amb servei d’acollida des de les 08:00 h, però no inclou el dinar) i el torn complet (de 09:00 h fins a les 17:00 h, amb dinar i berenar inclòs, i servei d’acollida des de les 08:00 h).

El preu és variable en funció del nombre de setmanes i de ser membre o no del futbol base andreuenc. Per apuntar-se al Campus cal completar aquest formulari d’inscripció i portar-lo imprès a les oficines del Club dins l’horari de dilluns a divendres de 09:30 h a 12:30 h i de 17:00 h a 20:00 h o enviar-ho al correu secretaria@uesantandreu.cat.

El pagament es pot fer amb un ingrés al compte bancari que apareix en el formulari o en efectiu o targeta a les oficines del Club durant l’horari d’obertura. Per formalitzar la inscripció cal adjuntar comprovant de pagament i el formulari de dades amb les autoritzacions pertinents. Els jugadors externs hauran de facilitar una fotocòpia del DNI i Catsalut al Club.

En el Campus dels Campions es treballaran diversos exercicis de tecnificació tant individual com col·lectiva en futbol, però també altres activitats com piscina, bàsquet, tennis taula, etc.

Per a més informació us podeu posar en contacte a les oficines del Club al 93 311 29 54 dins l’horari de dilluns a divendres de 09:30 h a 12:30 h i de 17:00 h a 20:00 h.

Vine i gaudeix aquest estiu del Campus dels Campions amb el Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS