La celebració andreuenca de la Copa Catalunya

El Sant Andreu va guanyar aquest dimecres la segona Copa Catalunya en la història del Club. Quan l’àrbitre va xiular el final del partit contra el Vilafranca (0-2) es va desfermar l’eufòria entre els jugadors sobre la gespa del Municipal de l’Hospitalet. Ràpidament la plantilla va anar a agrair-ho a tota l’afició andreuenca present al camp, que va ocupar pràcticament tot el lateral de l’estadi. Càntics de “Campions, Campions” van ressonar, i més fort quan Dani Guerrero, el capità, va aixecar el títol.

La festa, però, no es va acabar aquí i es va allargar durant la nit. Jugadors i aficionats andreuencs van anar a la Plaça d’Orfila per celebrar el títol. Primer va ser el torn d’entrar a l’Església de Sant Andreu de Palomar en què el president del Club, Manuel Camino, va anunciar que a partir d’ara la UE Sant Andreu liderarà un projecte per recaptar fons per arreglar desperfectes i millorar la seguretat de l’edifici religiós. A més, el cura de l’Església, que es va posar una samarreta quadribarrada, va beneir la plantilla i va encoratjar els jugadors i el cos tècnic a què es repeteixin els èxits.

Després, plantilla i aficionats van anar a la Seu del Districte on es van viure els moments de més alegria i celebració. Tots els jugadors duien una samarreta amb el lema “Som Campions“. Va ser en aquest lloc on més es va cantar i ballar tant els jugadors com els aficionats.

La plantilla de la UE Sant Andreu va pujar al balcó de la Seu del Districte, mentre que els aficionats es van quedar fora. Hi havia música i les llums de la façana representaven els colors quadribarrats. Ja en el balcó van començar els parlaments de l’entrenador, de diversos jugadors i càntics com el de “Campions, Campions”. Mikel Azparren, Josu, Felipe, Kuku, Carlos, Juanan, Segovia, Ton Alcover i Víctor Alonso entre d’altres en algun moment van agafar el micròfon i van agrair el suport incondicional de l’afició en tots els partits. A més, també van desitjar que tant de bo visquin com més aviat millor més moments de celebració amb el Sant Andreu.

Per acabar, de nou, el president del Club andreuenc, Manuel Camino, va fer un discurs en què va agrair l’equip la consecució del títol de la Copa Catalunya, la segona en la història de l’entitat. Per últim la regidora del districte, Laia Ortiz, va felicitar el Sant Andreu per la victòria. La festa va acabar a la Seu del Districte, però jugadors i aficionats van seguir de gresca en un restaurant de la vora, en què els càntics, les abraçades i l’eufòria van continuar.

Imatge: El Sant Andreu al balcó de la Seu del Districte per celebrar la Copa Catalunya | UE Sant Andreu.

VÍDEO BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS