L’estadística mana (0-0)

El Sant Andreu i l’Europa han empatat de nou a zero en un partit travat. Els quadribarrats han atacat amb insistència, però els escapulats s’han defensat amb eficàcia i han concedit poques ocasions de gol. Els andreuencs s’allunyen de la possibilitat de jugar la promoció d’ascens.

La primera part ha discorregut molt travada i sense gaires oportunitats de gol. Tant el Sant Andreu com l’Europa han tingut algunes aproximacions, però sense arribar a concretar els últims metres. En línies generals ha estat un altre derbi travat i molt disputat al mig del camp, sense un dominador clar, tot i que els quadribarrats han tingut més pilota que els graciencs i han jugat més a prop de l’àrea.

Llamas, protagonista en defensa i en atac. | Judit Andreu – UESA

Les millors opcions dels andreuencs han estat a pilota aturada: l’assistent ha anul·lat un gol de Noguera per un polèmic fora de joc després d’un córner (11’) i Dani Guerrero ha rematat una falta fora (25’). Pels escapulats, Segovia ha estat rapidíssim per a refusar una pilota a l’esquena de la defensa (14’).

A la represa, el partit s’ha animat. Guillem ha xutat per sobre del travesser (47’) i l’Europa s’ha estat a punt de marcar en pròpia després d’un córner (50’). A la jugada següent, Soto no ha arribat a una centrada-xut d’Èric (51’). Kuku podria haver obert la llauna amb un gran gol de tisora, però la pilota ha fregat un defensa i ha impactat al travesser (53’).

Kuku ha fregat el gol, però ha topat amb el travesser. | Judit Andreu – UESA

Eren els millors minuts del derbi, però ningú no trobava porteria i les defenses s’imposaven als atacs. Ferran ha tingut dues bones oportunitats, però primer Oumar ha blocat un xut (58’) i Priego el segon tir (63’). Els escapulats han tingut un contracop de dos contra un per marcar, però Llamas ha estat providencial aguantant la posició i blocant el xut final d’Èric (70’). Alfons Serra, des de fora l’àrea, tampoc ha trobat porteria (77’).

En els últims minuts, els andreuencs han reclamat dos penals a l’àrea de l’Europa. Un per mans en un xut de Felipe Sá (79’) i un altre per una topada entre Priego i Óscar Muñoz (81’). El Sant Andreu ha cercat el gol amb insistència, però no ha tingut més oportunitats clares i el derbi ha acabat de nou sense gols.

Fotografia de capçalera: Adrià Giménez – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 14’), Noguera, David López, Guerrero (Óscar Muñoz, 77’), Alcover, Sergi Garcia (Felipe Sá, 72’), Ferran, Josu i Kuku.

CE Europa (0): Priego, Germán, Oumar, Cano, Gabi (Prats, 62’), Uri González, Elo (Aitor, 85’), Guillem, Soto (Joel, 71’), Alfons i Èric.

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez (del. Barcelona), ha amonestat Juanma, David López i Segovia pels locals i Elo pels visitants. Ha expulsat Mikel Azparren quan ha acabat el partit, però sense avisar-lo.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 40 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha fet la presentació de l’equip eSports de la UE Sant Andreu i s’ha ofert la Copa Catalunya a l’afició.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019