L’estadística mana (0-0)

El Sant Andreu i l’Europa han empatat de nou a zero en un partit travat. Els quadribarrats han atacat amb insistència, però els escapulats s’han defensat amb eficàcia i han concedit poques ocasions de gol. Els andreuencs s’allunyen de la possibilitat de jugar la promoció d’ascens.

La primera part ha discorregut molt travada i sense gaires oportunitats de gol. Tant el Sant Andreu com l’Europa han tingut algunes aproximacions, però sense arribar a concretar els últims metres. En línies generals ha estat un altre derbi travat i molt disputat al mig del camp, sense un dominador clar, tot i que els quadribarrats han tingut més pilota que els graciencs i han jugat més a prop de l’àrea.

Llamas, protagonista en defensa i en atac. | Judit Andreu – UESA

Les millors opcions dels andreuencs han estat a pilota aturada: l’assistent ha anul·lat un gol de Noguera per un polèmic fora de joc després d’un córner (11’) i Dani Guerrero ha rematat una falta fora (25’). Pels escapulats, Segovia ha estat rapidíssim per a refusar una pilota a l’esquena de la defensa (14’).

A la represa, el partit s’ha animat. Guillem ha xutat per sobre del travesser (47’) i l’Europa s’ha estat a punt de marcar en pròpia després d’un córner (50’). A la jugada següent, Soto no ha arribat a una centrada-xut d’Èric (51’). Kuku podria haver obert la llauna amb un gran gol de tisora, però la pilota ha fregat un defensa i ha impactat al travesser (53’).

Kuku ha fregat el gol, però ha topat amb el travesser. | Judit Andreu – UESA

Eren els millors minuts del derbi, però ningú no trobava porteria i les defenses s’imposaven als atacs. Ferran ha tingut dues bones oportunitats, però primer Oumar ha blocat un xut (58’) i Priego el segon tir (63’). Els escapulats han tingut un contracop de dos contra un per marcar, però Llamas ha estat providencial aguantant la posició i blocant el xut final d’Èric (70’). Alfons Serra, des de fora l’àrea, tampoc ha trobat porteria (77’).

En els últims minuts, els andreuencs han reclamat dos penals a l’àrea de l’Europa. Un per mans en un xut de Felipe Sá (79’) i un altre per una topada entre Priego i Óscar Muñoz (81’). El Sant Andreu ha cercat el gol amb insistència, però no ha tingut més oportunitats clares i el derbi ha acabat de nou sense gols.

Fotografia de capçalera: Adrià Giménez – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 14’), Noguera, David López, Guerrero (Óscar Muñoz, 77’), Alcover, Sergi Garcia (Felipe Sá, 72’), Ferran, Josu i Kuku.

CE Europa (0): Priego, Germán, Oumar, Cano, Gabi (Prats, 62’), Uri González, Elo (Aitor, 85’), Guillem, Soto (Joel, 71’), Alfons i Èric.

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez (del. Barcelona), ha amonestat Juanma, David López i Segovia pels locals i Elo pels visitants. Ha expulsat Mikel Azparren quan ha acabat el partit, però sense avisar-lo.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 40 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha fet la presentació de l’equip eSports de la UE Sant Andreu i s’ha ofert la Copa Catalunya a l’afició.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS