Partit a cara o creu pel Sant Andreu Atlètic

Última jornada de lliga pel filial quadribarrat en què juga mantenir-se a Segona Catalana o descendir. El Sant Andreu Atlètic rep diumenge al Narcís Sala el Young Talent Badalona Sud (12:00 h). Els andreuencs, que ocupen plaça de descens, només aspiren a acabar en el lloc que faria jugar la promoció per no baixar i, per això, haurien d’obtenir un millor resultat que el CE Pubilla Casas.

Caixa o faixa. El Sant Andreu Atlètic ha fet un bon tram final de temporada, sobretot des de l’arribada del tècnic Dani López, i tot i que semblava difícil han arribat a l’última jornada amb possibilitats d’assolir la permanència, però no depèn d’ell mateix. La derrota en l’últim partit ha fet que el filial quadribarrat ja no opti a la salvació directa i només pot aconseguir acabar la lliga en plaça de promoció de descens i que, per tant, tindria una nova possibilitat per mantenir-se a Segona Catalana.

L’equip entrenat per Dani López rep aquest diumenge el Young Talent Badalona Sud al Narcís Sala (12:00 h). El filial, que està en plaça de perdre la categoria, està empatat a punts amb el CE Pubilla Casas, que ocupa la promoció de descens i que li té guanyat l’average particular als andreuencs. A més, l’AT Sant Pol, que marca la permanència i està tres punts per sobre dels quadribarrats, també li té guanyat l’average al Sant Andreu Atlètic. Per tant, per evitar el descens aquest diumenge i jugar la promoció el filial necessita obtenir un millor resultat que el CE Pubilla Casas.

El conjunt barceloní juga contra el CF Singuerlín, equip amb una remota possibilitat encara de quedar en la promoció de descens. La combinació pels andreuencs per no perdre la categoria aquest diumenge és clara. Guanyar i que el Pubilla Casas empati o perdi, o si el filial empata, que l’equip barceloní perdi enfront del Singuerlín.

Imatge: Marc Montejo amb el Sant Andreu Atlètic | CE Europa.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019