Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Estem en la fase decisiva dels campionats. El Juvenil A juga aquest dissabte al Narcís Sala contra el RCD Espanyol B (13:30 h). Si els andreuencs guanyen, i es donen una sèrie d’altres resultats de la jornada, podria certificar la permanència matemàtica quan encara faltarien dues jornades per disputar-se. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic diumenge visita el camp del CF Singuerlín (12:00 h), rival que està empatat a punts amb el filial quadribarrat, i en què la lluita per sortir del descens està molt igualada. 

Juvenil A – RCD Espanyol B

L’equip andreuenc ha encadenat tres empats consecutius i ha passat a tenir només quatre punts d’avantatge sobre el descens. Aquest dissabte tenen un partit complicat al Narcís Sala contra el RCD Espanyol B (13:30 h), un equip que està lluitant per proclamar-se campió del Grup 7 de Lliga Nacional. El conjunt blanc i blau arriba en un bon moment, després de sumar sis punts dels últims nou possibles.

El Juvenil A vol aconseguir la sisena victòria com a local, que se li resisteix des de fa vuit jornades. A més, un triomf andreuenc, combinat amb una derrota de l’Escola Futbol Gironès-Sàbat i un empat o derrota de l’AT Segre certificaria la permanència matemàtica dels homes entrenats per Ignasi Senabre. El conjunt andreuenc, ara mateix, té quatre punts de distància sobre aquests dos equips i queden tres partits per disputar-se.

CF Singuerlin – Sant Andreu Atlètic

Queden quatre jornades de lliga i n’hi ha quatre equips empatats a vint-i-vuit punts, dels quals, ara mateix un se salvaria, un altre faria la promoció per no baixar, i els altres dos són el Sant Andreu Atlètic i el Singuerlín, que estan en descens i que precisament s’enfronten aquesta jornada. Per tant, el duel del filial quadribarrat aquest diumenge al camp del conjunt colomenc (12:00 h) és pràcticament a caixa o faixa.

El Sant Andreu Atlètic arriba després d’haver encadenat dos empats consecutius, però la victòria fora de casa se li resisteix des del passat novembre quan va guanyar 1-3 el CP Sarrià per última vegada a domicili. Per altra banda, el Singuerlin fa quatre jornades que no guanya i ha encadenat quatre derrotes consecutives com a local. Si el conjunt entrenat per Dani López venç aquest diumenge, es distanciaria a tres punts d’un rival directe i depenent dels altres resultats de la jornada podria sortir del descens.

Imatge destacada: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019