Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Estem en la fase decisiva dels campionats. El Juvenil A juga aquest dissabte al Narcís Sala contra el RCD Espanyol B (13:30 h). Si els andreuencs guanyen, i es donen una sèrie d’altres resultats de la jornada, podria certificar la permanència matemàtica quan encara faltarien dues jornades per disputar-se. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic diumenge visita el camp del CF Singuerlín (12:00 h), rival que està empatat a punts amb el filial quadribarrat, i en què la lluita per sortir del descens està molt igualada. 

Juvenil A – RCD Espanyol B

L’equip andreuenc ha encadenat tres empats consecutius i ha passat a tenir només quatre punts d’avantatge sobre el descens. Aquest dissabte tenen un partit complicat al Narcís Sala contra el RCD Espanyol B (13:30 h), un equip que està lluitant per proclamar-se campió del Grup 7 de Lliga Nacional. El conjunt blanc i blau arriba en un bon moment, després de sumar sis punts dels últims nou possibles.

El Juvenil A vol aconseguir la sisena victòria com a local, que se li resisteix des de fa vuit jornades. A més, un triomf andreuenc, combinat amb una derrota de l’Escola Futbol Gironès-Sàbat i un empat o derrota de l’AT Segre certificaria la permanència matemàtica dels homes entrenats per Ignasi Senabre. El conjunt andreuenc, ara mateix, té quatre punts de distància sobre aquests dos equips i queden tres partits per disputar-se.

CF Singuerlin – Sant Andreu Atlètic

Queden quatre jornades de lliga i n’hi ha quatre equips empatats a vint-i-vuit punts, dels quals, ara mateix un se salvaria, un altre faria la promoció per no baixar, i els altres dos són el Sant Andreu Atlètic i el Singuerlín, que estan en descens i que precisament s’enfronten aquesta jornada. Per tant, el duel del filial quadribarrat aquest diumenge al camp del conjunt colomenc (12:00 h) és pràcticament a caixa o faixa.

El Sant Andreu Atlètic arriba després d’haver encadenat dos empats consecutius, però la victòria fora de casa se li resisteix des del passat novembre quan va guanyar 1-3 el CP Sarrià per última vegada a domicili. Per altra banda, el Singuerlin fa quatre jornades que no guanya i ha encadenat quatre derrotes consecutives com a local. Si el conjunt entrenat per Dani López venç aquest diumenge, es distanciaria a tres punts d’un rival directe i depenent dels altres resultats de la jornada podria sortir del descens.

Imatge destacada: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS